Zapečená cuketa s mletým masem

Zapečená cuketa s mletým masem

Zelenina 3941 Poslední aktualizace: Jan 13, 2019 Vytvořeno: Jan 13, 2019
Zapečená cuketa s mletým masem Zapečená cuketa s mletým masem Zapečená cuketa s mletým masem Zapečená cuketa s mletým masem Zapečená cuketa s mletým masem
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Zapečenou cuketu s mletým masem si oblíbí každý milovník zeleniny a masa. Mleté maso je vhodné ke složitější i jednodušší teplé úpravě.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. V první řadě si omyjeme cuketu.
  2. Poté ji podélně rozpůlíme a vydlabeme z ní dužinu.
  3. Obě dvě části vložíme na plech.
  4. Cuketu vysypeme kořením, konkrétně sladkou paprikou.
  5. Poté si na pánvi připravíme maso.
  6. Maso osolíme, opepříme a přidáme grilovací koření.
  7. Mezi tím si nakrájíme červenou i žlutou papriku.
  8. Když je maso hotové, vmícháme do něj na kostičky nakrájenou červenou i žlutou papriku.
  9. Tuto směs vkládáme do cuket a dáme zapéct.
  10. Po 20 minutách pečení na 180 stupňů, posypeme cukety sýrem a dáme znova zapéct.
  11. Poté podáváme s bramborem nebo se zelím.

Zapečená cuketa s mletým masem



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Zapečenou cuketu s mletým masem si oblíbí každý milovník zeleniny a masa. Mleté maso je vhodné ke složitější i jednodušší teplé úpravě.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. V první řadě si omyjeme cuketu.
  2. Poté ji podélně rozpůlíme a vydlabeme z ní dužinu.
  3. Obě dvě části vložíme na plech.
  4. Cuketu vysypeme kořením, konkrétně sladkou paprikou.
  5. Poté si na pánvi připravíme maso.
  6. Maso osolíme, opepříme a přidáme grilovací koření.
  7. Mezi tím si nakrájíme červenou i žlutou papriku.
  8. Když je maso hotové, vmícháme do něj na kostičky nakrájenou červenou i žlutou papriku.
  9. Tuto směs vkládáme do cuket a dáme zapéct.
  10. Po 20 minutách pečení na 180 stupňů, posypeme cukety sýrem a dáme znova zapéct.
  11. Poté podáváme s bramborem nebo se zelím.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.