Rádi byste si pochutnali na výborném hovězím guláši a sháníte jednoduchý recept na jeho přípravu? Potom jste na správném místě, jelikož na tomto místě najdete recept na hovězí guláš.
Pár rad před vařením:
Maso před přípravou oplachujeme pod tekoucí vodou a sušíme utěrkou. Maso krájíme napříč svalových vláken – rychleji se tak udusí a je křehčí. Maso před dušením prudce opečeme, aby se stáhla vrchní vrstva masa, čímž se šťáva nevyluhuje a maso se nevysuší.
Maso dusíme pod dobře přiléhající pokličkou. Tak se maso nevysuší.
Někteří kuchaři doporučují přikryté maso dusit v troubě.
Maso při dušení podle potřeby podléváme horkou vodou nebo vývarem. Povrch masa však přeléváme jen šťávou z masa, ne vodou. Tekutiny nedáváme mnoho, protože jinak se maso nedusí, ale vaří.
Rádi byste si pochutnali na výborném hovězím guláši a sháníte jednoduchý recept na jeho přípravu? Potom jste na správném místě, jelikož na tomto místě najdete recept na hovězí guláš.
Pár rad před vařením:
Maso před přípravou oplachujeme pod tekoucí vodou a sušíme utěrkou. Maso krájíme napříč svalových vláken – rychleji se tak udusí a je křehčí. Maso před dušením prudce opečeme, aby se stáhla vrchní vrstva masa, čímž se šťáva nevyluhuje a maso se nevysuší.
Maso dusíme pod dobře přiléhající pokličkou. Tak se maso nevysuší.
Někteří kuchaři doporučují přikryté maso dusit v troubě.
Maso při dušení podle potřeby podléváme horkou vodou nebo vývarem. Povrch masa však přeléváme jen šťávou z masa, ne vodou. Tekutiny nedáváme mnoho, protože jinak se maso nedusí, ale vaří.
Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.