Hovězí guláš s okurkami

Hovězí guláš s okurkami

Omáčky 1570 Poslední aktualizace: Jan 01, 1970 Vytvořeno: Dec 21, 2018
Hovězí guláš s okurkami
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Rádi byste si pochutnali na výborném hovězím guláši a sháníte jednoduchý recept na jeho přípravu? Potom jste na správném místě, jelikož na tomto místě najdete recept na hovězí guláš s okurkami.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Na tuku osmažíme do světložlutá jemně pokrájenou cibuli, přidáme papriku a na kostky nakrájené maso.
  2. Podusíme, až je maso šedé, pak přilijeme trochu vody a přidáme ostatní koření.
  3. Dusíme do měkka za stálého podlévání malými dávkami vody nebo polévky.
  4. Když maso dostatečně změkne, necháme šťávu dostatečně vysmahnout, zaprášíme hladkou moukou a dusíme bez podlití, až se šťáva zapraží a dostane barvu.
  5. Pak teprve přilijeme polévku a povaříme.
  6. Na konec přidáme drobně pokrájené kyselé okurky a krátce je podusíme
  7. Jako přílohu můžete použít: brambory, noky, těstoviny, rýže, knedlíky, chléb a housky

Hovězí guláš s okurkami



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Rádi byste si pochutnali na výborném hovězím guláši a sháníte jednoduchý recept na jeho přípravu? Potom jste na správném místě, jelikož na tomto místě najdete recept na hovězí guláš s okurkami.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Na tuku osmažíme do světložlutá jemně pokrájenou cibuli, přidáme papriku a na kostky nakrájené maso.
  2. Podusíme, až je maso šedé, pak přilijeme trochu vody a přidáme ostatní koření.
  3. Dusíme do měkka za stálého podlévání malými dávkami vody nebo polévky.
  4. Když maso dostatečně změkne, necháme šťávu dostatečně vysmahnout, zaprášíme hladkou moukou a dusíme bez podlití, až se šťáva zapraží a dostane barvu.
  5. Pak teprve přilijeme polévku a povaříme.
  6. Na konec přidáme drobně pokrájené kyselé okurky a krátce je podusíme
  7. Jako přílohu můžete použít: brambory, noky, těstoviny, rýže, knedlíky, chléb a housky

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.