Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš
  • Serves: 0 People
  • Čas přípravy:
  • Vaření:
  • Kalorie: 0
  • Obtížnost: medium
Tisk

Rádi byste si pochutnali na výborném kotlíkovém guláši a sháníte jednoduchý recept na jeho přípravu? Potom jste na správném místě, jelikož na tomto místě najdete recept na kotlíkový guláš.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle nebo oleji.
  2. Přidáme maso nakrájené na kostky a za stálého míchání opékáme, dokud maso neztmavne a šťáva se nevydusí na tuk. Maso odstavíme ze sporáku, přidáme mletou papriku, promícháme a ihned podlijeme trochu horké vody nebo vývaru. Hrnec vrátíme na sporák, osolíme, přidáme kmín a při mírné teplotě pod pokličkou dusíme téměř doměkka.
  3. Pak šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, krátce osmahneme, podlijeme a dusíme doměkka.
  4. K téměř měkkému masu přidáme oloupané a nakoste nakrájené brambory a na nudličky nakrájené papriky.
  5. Po chvíli dušení vmícháme na čtvrtky nakrájená rajčata (podle chuti je můžeme předem spařit a oloupat) a pokrm dodusíme doměkka.
  6. Ochutíme majoránkou a česnekem a podáváme s čerstvým chlebem nebo pečivem.

Mohlo by se vám také líbit

Přidejte svůj komentář