- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Rádi byste si pochutnali na výborném kotlíkovém guláši a sháníte jednoduchý recept na jeho přípravu? Potom jste na správném místě, jelikož na tomto místě najdete recept na kotlíkový guláš.
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle nebo oleji.
- Přidáme maso nakrájené na kostky a za stálého míchání opékáme, dokud maso neztmavne a šťáva se nevydusí na tuk. Maso odstavíme ze sporáku, přidáme mletou papriku, promícháme a ihned podlijeme trochu horké vody nebo vývaru. Hrnec vrátíme na sporák, osolíme, přidáme kmín a při mírné teplotě pod pokličkou dusíme téměř doměkka.
- Pak šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, krátce osmahneme, podlijeme a dusíme doměkka.
- K téměř měkkému masu přidáme oloupané a nakoste nakrájené brambory a na nudličky nakrájené papriky.
- Po chvíli dušení vmícháme na čtvrtky nakrájená rajčata (podle chuti je můžeme předem spařit a oloupat) a pokrm dodusíme doměkka.
- Ochutíme majoránkou a česnekem a podáváme s čerstvým chlebem nebo pečivem.
Kotlíkový guláš
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Rádi byste si pochutnali na výborném kotlíkovém guláši a sháníte jednoduchý recept na jeho přípravu? Potom jste na správném místě, jelikož na tomto místě najdete recept na kotlíkový guláš.
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle nebo oleji.
- Přidáme maso nakrájené na kostky a za stálého míchání opékáme, dokud maso neztmavne a šťáva se nevydusí na tuk. Maso odstavíme ze sporáku, přidáme mletou papriku, promícháme a ihned podlijeme trochu horké vody nebo vývaru. Hrnec vrátíme na sporák, osolíme, přidáme kmín a při mírné teplotě pod pokličkou dusíme téměř doměkka.
- Pak šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, krátce osmahneme, podlijeme a dusíme doměkka.
- K téměř měkkému masu přidáme oloupané a nakoste nakrájené brambory a na nudličky nakrájené papriky.
- Po chvíli dušení vmícháme na čtvrtky nakrájená rajčata (podle chuti je můžeme předem spařit a oloupat) a pokrm dodusíme doměkka.
- Ochutíme majoránkou a česnekem a podáváme s čerstvým chlebem nebo pečivem.
Mohlo by se vám také líbit