Cuketový koláč

Cuketový koláč
  • Serves: 0 People
  • Čas přípravy:
  • Vaření:
  • Kalorie: 0
  • Obtížnost: medium
Tisk

Oblíbená zelenina každého léta se vám také letos pořádně urodila a vy nestíháte tuto plodinu vyšlechtěnou v Itálii sklízet, natož konzumovat? Cuketu můžete připravovat na sto způsobů – pro její jemnou chuť ji prostě budete milovat. Za tepla, za studena, sladkou i slanou, vařenou i zapečenou. Pochutnat si můžete dokonce i na jejích nádherných květech.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Postup na přípravu cuketové buchty je velmi snadný.
  2. Nejprve smícháme všechny sypké suroviny a poté přidáme všechny mokré, tekuté a důkladně promícháme.
  3. Následně plech vyložíme pečícím papírem a těsto rozetřeme.
  4. Pečeme pouhých dvacet minut na 200 ºC. Hotovou cuketovou buchtu můžeme potřít čokoládovou polevou.
  5. Buchtu lze podávat hned teplou nebo příjemně vychlazenou.

Mohlo by se vám také líbit

Přidejte svůj komentář