SKOŘICOVÉ ROHLÍČKY

SKOŘICOVÉ ROHLÍČKY
  • Serves: 30 People
  • Čas přípravy: 40
  • Vaření:
  • Kalorie: 0
  • Obtížnost: easy
Tisk

Kromě tradičních vanilkových rohlíčků mohou váš vánoční stůl doplnit výborné skořicové rohlíčky.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. V míse smícháme mouku, kypřící prášek, 40 gramů cukru, ½ lžičky skořice a špetku soli.
  2. Přidáme vejce a máslo.
  3. Uhněteme hladké těsto, které zabalíme do potravinářské folie a necháme 2 hodiny v chladnu uležet.
  4. Těsto vyjmeme z lednice a vyválíme tenké válečky.
  5. Rozkrájíme na kratší kousky, ze kterých formujeme rohlíčky.
  6. S rozestupy skládáme na plech a pečeme v předem vyhřáté troubě na 180 ° C cca 10 minut.
  7. V misce smícháme 200 g cukru s ½ lžičky skořice.
  8. Horké rohlíčky obalíme ve skořicovém cukru a necháme vychladnout.

Mohlo by se vám také líbit

Přidejte svůj komentář