Jednoduchý recept na vosí hnízda

Jednoduchý recept na vosí hnízda

Cukroví 2015 Poslední aktualizace: Jan 01, 1970 Vytvořeno: Dec 20, 2018
Jednoduchý recept na vosí hnízda
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Vosí hnízda plněné podomácku vyrobeným lahodným krémem. Nejoblíbenější klasika nepečeného cukroví, po kterém vám budou sbíhat sliny, si vyzkoušejte tenhle skvělý recept.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Z piškotů si vybereme několik kusů piškot a uložíme je bokem, zbytek rozdrtíme na jemný prášek.
  2. Smíchejte drcené piškoty s povoleným máslem, mlékem, moučkovým cukrem a kakaem a vypracujte hladké těsto.
  3. Do misky dejte všecky ingredience na krém a utřete je do pěny.
  4. Jakmile máte hotovo, měla by být konzistence zcela hladká.
  5. Těsto rozdělíme do malých kuliček, postupně je budeme vtlačovat do formiček, střed naplňte krémem a dospodu nalepte piškoty. Nakonec z formičky vyklepneme.
  6. Takto pokračujte, dokud nebudou všechna hnízda hotová.

Jednoduchý recept na vosí hnízda



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Vosí hnízda plněné podomácku vyrobeným lahodným krémem. Nejoblíbenější klasika nepečeného cukroví, po kterém vám budou sbíhat sliny, si vyzkoušejte tenhle skvělý recept.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Z piškotů si vybereme několik kusů piškot a uložíme je bokem, zbytek rozdrtíme na jemný prášek.
  2. Smíchejte drcené piškoty s povoleným máslem, mlékem, moučkovým cukrem a kakaem a vypracujte hladké těsto.
  3. Do misky dejte všecky ingredience na krém a utřete je do pěny.
  4. Jakmile máte hotovo, měla by být konzistence zcela hladká.
  5. Těsto rozdělíme do malých kuliček, postupně je budeme vtlačovat do formiček, střed naplňte krémem a dospodu nalepte piškoty. Nakonec z formičky vyklepneme.
  6. Takto pokračujte, dokud nebudou všechna hnízda hotová.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.