Rychlý recept na skvělý broskvový koláč

Rychlý recept na skvělý broskvový koláč

Moučník 1377 Poslední aktualizace: Jul 06, 2021 Vytvořeno: Jul 06, 2021
Rychlý recept na skvělý broskvový koláč
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Rychlý recept na skvělý broskvový koláč

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve smíchejte v míse všechny sypké ingredience.
  2. Postupně k nim vmíchávejte jogurt, olej a nakonec přidejte i vejce.
  3. Vejce ale rozdělte, do směsi na těsto přidejte pouze žloutky.
  4. Z bílků vyšlehejte ve vysoké nádobě tuhý sníh.
  5. Ten přidejte k těstu jako poslední a jen zlehka promíchejte.
  6. Těsto vlijte na pečicím papírem vyskládaný plech.
  7. Broskve dobře omyjte a vypeckujte.
  8. Čerstvé (kompotované) broskve pak nakrájejte na měsíčky / na kostičky a poklaďte je na těsto na koláč.
  9. Koláč dejte péct do trouby na 180 stupňů cca 30 minut.
  10. Pečte dozlatova.
  11. Koláč vytáhněte z trouby a ještě za tepla ho pocukrujte moučkovým cukrem.
  12. Podávejte se šlehačkou nebo s vanilkovou zmrzlinou. Dobrou chuť!

Rychlý recept na skvělý broskvový koláč



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Rychlý recept na skvělý broskvový koláč

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve smíchejte v míse všechny sypké ingredience.
  2. Postupně k nim vmíchávejte jogurt, olej a nakonec přidejte i vejce.
  3. Vejce ale rozdělte, do směsi na těsto přidejte pouze žloutky.
  4. Z bílků vyšlehejte ve vysoké nádobě tuhý sníh.
  5. Ten přidejte k těstu jako poslední a jen zlehka promíchejte.
  6. Těsto vlijte na pečicím papírem vyskládaný plech.
  7. Broskve dobře omyjte a vypeckujte.
  8. Čerstvé (kompotované) broskve pak nakrájejte na měsíčky / na kostičky a poklaďte je na těsto na koláč.
  9. Koláč dejte péct do trouby na 180 stupňů cca 30 minut.
  10. Pečte dozlatova.
  11. Koláč vytáhněte z trouby a ještě za tepla ho pocukrujte moučkovým cukrem.
  12. Podávejte se šlehačkou nebo s vanilkovou zmrzlinou. Dobrou chuť!

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.