Pečený cheesecake borůvkový

Pečený cheesecake borůvkový

Moučník 1461 Poslední aktualizace: Aug 20, 2020 Vytvořeno: Aug 20, 2020
Pečený cheesecake borůvkový
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Pečený cheesecake

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Sušenky rozdrtíme a smícháme s rozpuštěným máslem/olejem. Vzniklou směsí naplníme dortovou formu vyloženou pečícím papírem a dáme asi na 10 minut zapéct do trouby.
  2. Mezitím rozmixujeme borůvky s několika lžícemi cukru. Dobře propasírujeme a necháme odpočívat.
  3. Ve velké míse smícháme mascarpone se smetanovým sýrem, zbytkem cukru, solí a vejci. Smetanovou směs nalijeme na zchladlý základ ze sušenek.
  4. Celý cheesecake ještě polijeme borůvkovým pyré, které jsme předtím vytvořili.
  5. Na konec dáme do trouby a pečeme 60 minut na 180 °C.
  6. Až cheesecake vychladne, dáme ho ještě chladit do lednice. Podáváme druhý den.

Pečený cheesecake borůvkový



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Pečený cheesecake

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Sušenky rozdrtíme a smícháme s rozpuštěným máslem/olejem. Vzniklou směsí naplníme dortovou formu vyloženou pečícím papírem a dáme asi na 10 minut zapéct do trouby.
  2. Mezitím rozmixujeme borůvky s několika lžícemi cukru. Dobře propasírujeme a necháme odpočívat.
  3. Ve velké míse smícháme mascarpone se smetanovým sýrem, zbytkem cukru, solí a vejci. Smetanovou směs nalijeme na zchladlý základ ze sušenek.
  4. Celý cheesecake ještě polijeme borůvkovým pyré, které jsme předtím vytvořili.
  5. Na konec dáme do trouby a pečeme 60 minut na 180 °C.
  6. Až cheesecake vychladne, dáme ho ještě chladit do lednice. Podáváme druhý den.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.