Krkonošská caparanda

Krkonošská caparanda

Brambory 213 Poslední aktualizace: Dec 12, 2019 Vytvořeno: Dec 12, 2019
Krkonošská caparanda
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Krkonošská caparanda

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupáme a nastrouháme, potom je dáme na kastrol na kousek tuku.
  2. Osolíme a zalijeme hrnkem horkého mléka.
  3. Za stálého míchání dusíme na omastku doměkka.
  4. Mléko můžeme ještě podle potřeby dolít.
  5. Podáváme s kysaným zelím.

Krkonošská caparanda



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Krkonošská caparanda

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupáme a nastrouháme, potom je dáme na kastrol na kousek tuku.
  2. Osolíme a zalijeme hrnkem horkého mléka.
  3. Za stálého míchání dusíme na omastku doměkka.
  4. Mléko můžeme ještě podle potřeby dolít.
  5. Podáváme s kysaným zelím.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.