- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Krkonošská caparanda
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Brambory oloupáme a nastrouháme, potom je dáme na kastrol na kousek tuku.
- Osolíme a zalijeme hrnkem horkého mléka.
- Za stálého míchání dusíme na omastku doměkka.
- Mléko můžeme ještě podle potřeby dolít.
- Podáváme s kysaným zelím.
Krkonošská caparanda
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Krkonošská caparanda
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Brambory oloupáme a nastrouháme, potom je dáme na kastrol na kousek tuku.
- Osolíme a zalijeme hrnkem horkého mléka.
- Za stálého míchání dusíme na omastku doměkka.
- Mléko můžeme ještě podle potřeby dolít.
- Podáváme s kysaným zelím.
Mohlo by se vám také líbit