- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Dýňové pyré se hodí k jakémukoli pokrmu jako příloha, a navíc vám nezabere ani moc času. Jeho příprava je velmi jednoduchá, a tak ji zvládne každý. Nejchutnější je jako příloha ke steaku z krůtího masa.
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Nejdříve upečte kousky dýně v troubě při teplotě 180°C.
- Dýni pokapejte olivovým olejem, posypte cukrem a zakryjte alobalem.
- Dýni nechte péct přibližně 20–30 minut.
- Poté alobal sejměte a nechte dýni ještě chvíli péct, dokud nezíská zlatavou barvu.
- Dýni dejte do mísy spolu s uvařenými bramborami a smetanou na šlehání.
- Vše rozmixujte do hladka a ochuťte solí a pepřem.
Dýňové pyré
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Dýňové pyré se hodí k jakémukoli pokrmu jako příloha, a navíc vám nezabere ani moc času. Jeho příprava je velmi jednoduchá, a tak ji zvládne každý. Nejchutnější je jako příloha ke steaku z krůtího masa.
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Nejdříve upečte kousky dýně v troubě při teplotě 180°C.
- Dýni pokapejte olivovým olejem, posypte cukrem a zakryjte alobalem.
- Dýni nechte péct přibližně 20–30 minut.
- Poté alobal sejměte a nechte dýni ještě chvíli péct, dokud nezíská zlatavou barvu.
- Dýni dejte do mísy spolu s uvařenými bramborami a smetanou na šlehání.
- Vše rozmixujte do hladka a ochuťte solí a pepřem.
Mohlo by se vám také líbit