Dýňové pyré

Zelenina 501 Poslední aktualizace: Jan 01, 1970 Vytvořeno: Jan 07, 2019
Dýňové pyré
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Dýňové pyré se hodí k jakémukoli pokrmu jako příloha, a navíc vám nezabere ani moc času. Jeho příprava je velmi jednoduchá, a tak ji zvládne každý. Nejchutnější je jako příloha ke steaku z krůtího masa.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve upečte kousky dýně v troubě při teplotě 180°C.
  2. Dýni pokapejte olivovým olejem, posypte cukrem a zakryjte alobalem.
  3. Dýni nechte péct přibližně 20–30 minut.
  4. Poté alobal sejměte a nechte dýni ještě chvíli péct, dokud nezíská zlatavou barvu.
  5. Dýni dejte do mísy spolu s uvařenými bramborami a smetanou na šlehání.
  6. Vše rozmixujte do hladka a ochuťte solí a pepřem.

Dýňové pyré



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Dýňové pyré se hodí k jakémukoli pokrmu jako příloha, a navíc vám nezabere ani moc času. Jeho příprava je velmi jednoduchá, a tak ji zvládne každý. Nejchutnější je jako příloha ke steaku z krůtího masa.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve upečte kousky dýně v troubě při teplotě 180°C.
  2. Dýni pokapejte olivovým olejem, posypte cukrem a zakryjte alobalem.
  3. Dýni nechte péct přibližně 20–30 minut.
  4. Poté alobal sejměte a nechte dýni ještě chvíli péct, dokud nezíská zlatavou barvu.
  5. Dýni dejte do mísy spolu s uvařenými bramborami a smetanou na šlehání.
  6. Vše rozmixujte do hladka a ochuťte solí a pepřem.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.