Dvoubarevná tvarohová buchta

Moučník 527 Poslední aktualizace: Jan 01, 1970 Vytvořeno: Dec 21, 2018
Dvoubarevná tvarohová buchta
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Pro milovníky buchet a tvarohu je zde ideální buchta, která nadchne i největší gurmány.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Postup je velmi jednoduchý.
  2. Suroviny na obě těsta si připravíme a důkladně promícháme.
  3. Pak už jen stačí nalít na plech vyložený pečicím papírem polovinu tmavého těsta, poté tvarohové těsto a nahoru zbytek tmavého těsta.
  4. Pokud se Vám těsta promíchají, nic se neděje, ba naopak to není vůbec na škodu.
  5. Pro kreativce je možné špejlí vytvořit na povrchu hmoty ornamenty či obrázky, které dodají buchtě osobitý vzhled.
  6. Pečeme v předehřáté troubě na 150 – 180 stupňů zhruba hodinu.
  7. Je však potřeba vždy brát v úvahu osobní zkušenosti s konkrétní troubou a přizpůsobit tomu i dobu pečení a teplotu. Samozřejmostí je pravidelná kontrola buchty špejlí.

Dvoubarevná tvarohová buchta



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Pro milovníky buchet a tvarohu je zde ideální buchta, která nadchne i největší gurmány.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Postup je velmi jednoduchý.
  2. Suroviny na obě těsta si připravíme a důkladně promícháme.
  3. Pak už jen stačí nalít na plech vyložený pečicím papírem polovinu tmavého těsta, poté tvarohové těsto a nahoru zbytek tmavého těsta.
  4. Pokud se Vám těsta promíchají, nic se neděje, ba naopak to není vůbec na škodu.
  5. Pro kreativce je možné špejlí vytvořit na povrchu hmoty ornamenty či obrázky, které dodají buchtě osobitý vzhled.
  6. Pečeme v předehřáté troubě na 150 – 180 stupňů zhruba hodinu.
  7. Je však potřeba vždy brát v úvahu osobní zkušenosti s konkrétní troubou a přizpůsobit tomu i dobu pečení a teplotu. Samozřejmostí je pravidelná kontrola buchty špejlí.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.