Delikátní domácí čokoláda

Delikátní domácí čokoláda

Cukroví 1463 Poslední aktualizace: Jan 01, 1970 Vytvořeno: Dec 21, 2018
Delikátní domácí čokoláda
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Máte chuť na čokoládu, ale doma žádná není? Nemusíte ihned běžet do nejbližšího obchodu! Uvařte si ji sami doma, levně a jednoduše…

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. V hrnci zahřejeme vodu, nesmí však vařit.
  2. Poté vmícháme všechny ostatní ingredience kromě mléka.
  3. Za stálého míchání vaříme na mírném plameni, dokud nevznikne jednolitá pasta.
  4. Dále přilejeme mléko, poté dobře promícháme.
  5. Vzniklou směs rozlijeme do formiček nebo rozetřeme na vál.
  6. Necháme 30 minut vychladit v lednici.
  7. Poté si můžeme vychutnat lahodnou domácí čokoládu!
  8. PS: Do směsi můžeme přidat cokoliv na dochucení, od sušeného ovoce, oříšků, bonbonů či karamel.

Delikátní domácí čokoláda



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Máte chuť na čokoládu, ale doma žádná není? Nemusíte ihned běžet do nejbližšího obchodu! Uvařte si ji sami doma, levně a jednoduše…

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. V hrnci zahřejeme vodu, nesmí však vařit.
  2. Poté vmícháme všechny ostatní ingredience kromě mléka.
  3. Za stálého míchání vaříme na mírném plameni, dokud nevznikne jednolitá pasta.
  4. Dále přilejeme mléko, poté dobře promícháme.
  5. Vzniklou směs rozlijeme do formiček nebo rozetřeme na vál.
  6. Necháme 30 minut vychladit v lednici.
  7. Poté si můžeme vychutnat lahodnou domácí čokoládu!
  8. PS: Do směsi můžeme přidat cokoliv na dochucení, od sušeného ovoce, oříšků, bonbonů či karamel.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.