Delikátní domácí čokoláda

Delikátní domácí čokoláda
  • Serves: 0 People
  • Čas přípravy:
  • Vaření:
  • Kalorie: 0
  • Obtížnost: easy
Tisk

Máte chuť na čokoládu, ale doma žádná není? Nemusíte ihned běžet do nejbližšího obchodu! Uvařte si ji sami doma, levně a jednoduše…

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. V hrnci zahřejeme vodu, nesmí však vařit.
  2. Poté vmícháme všechny ostatní ingredience kromě mléka.
  3. Za stálého míchání vaříme na mírném plameni, dokud nevznikne jednolitá pasta.
  4. Dále přilejeme mléko, poté dobře promícháme.
  5. Vzniklou směs rozlijeme do formiček nebo rozetřeme na vál.
  6. Necháme 30 minut vychladit v lednici.
  7. Poté si můžeme vychutnat lahodnou domácí čokoládu!
  8. PS: Do směsi můžeme přidat cokoliv na dochucení, od sušeného ovoce, oříšků, bonbonů či karamel.

Mohlo by se vám také líbit

Přidejte svůj komentář