- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Máte rádi vepřové maso a hledáte recepty na úpravu vepřové panenky? Chcete své rodině nebo sobě připravit chutně jídlo z vepřové panenky? Pokud je vaše odpověď kladná, máme pro vás recept na přípravu vepřové panenky. Pojďme se na recept společně podívat.
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, lehce opepříme a pokapeme olejem.
- Uložíme ho do chladna (nejlépe v misce, kterou přikryjeme potravinářskou fólií).
- Maso necháme odpočinout do druhého dne.
- Před přípravou si pokrájíme slaninu na plátky, játra na kousky, plátky naloženého masa nakrájíme na odpovídající velikost.
- Cibuli rozkrojíme na čtvrtky a rozdělíme na lístky.
- Na jehly či špejle napichujeme střídavě vždy po plátku masa, slaniny, jater a cibule a opět masa až do vyčerpání zásob.
- Takto připravený rožeň opékáme na rozpáleném sádle a přitom ho obracíme.
- Můžeme také ale grilovat.
- Solíme a kořeníme až při konci tepelné úpravy.
- Doplníme salátem z paprik a rajčat.
- Ten připravíme tak, že si nakrájíme cibuli, rajčata a papriky a vše osmahneme na troše oleje.
- Jakmile zelenina pustí tekutinu, tak ji osolíme a pokapeme citronovou šťávou.
- Teplou zeleninu použijeme jako přílohu ke špízu, který podáváme s chlebem.
Zbojnický rožeň
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Máte rádi vepřové maso a hledáte recepty na úpravu vepřové panenky? Chcete své rodině nebo sobě připravit chutně jídlo z vepřové panenky? Pokud je vaše odpověď kladná, máme pro vás recept na přípravu vepřové panenky. Pojďme se na recept společně podívat.
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, lehce opepříme a pokapeme olejem.
- Uložíme ho do chladna (nejlépe v misce, kterou přikryjeme potravinářskou fólií).
- Maso necháme odpočinout do druhého dne.
- Před přípravou si pokrájíme slaninu na plátky, játra na kousky, plátky naloženého masa nakrájíme na odpovídající velikost.
- Cibuli rozkrojíme na čtvrtky a rozdělíme na lístky.
- Na jehly či špejle napichujeme střídavě vždy po plátku masa, slaniny, jater a cibule a opět masa až do vyčerpání zásob.
- Takto připravený rožeň opékáme na rozpáleném sádle a přitom ho obracíme.
- Můžeme také ale grilovat.
- Solíme a kořeníme až při konci tepelné úpravy.
- Doplníme salátem z paprik a rajčat.
- Ten připravíme tak, že si nakrájíme cibuli, rajčata a papriky a vše osmahneme na troše oleje.
- Jakmile zelenina pustí tekutinu, tak ji osolíme a pokapeme citronovou šťávou.
- Teplou zeleninu použijeme jako přílohu ke špízu, který podáváme s chlebem.
Mohlo by se vám také líbit