Zbojnický rožeň

Zbojnický rožeň

Maso 1170 Poslední aktualizace: Oct 10, 2019 Vytvořeno: Oct 10, 2019
Zbojnický rožeň
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Máte rádi vepřové maso a hledáte recepty na úpravu vepřové panenky? Chcete své rodině nebo sobě připravit chutně jídlo z vepřové panenky? Pokud je vaše odpověď kladná, máme pro vás recept na přípravu vepřové panenky. Pojďme se na recept společně podívat.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, lehce opepříme a pokapeme olejem.
  2. Uložíme ho do chladna (nejlépe v misce, kterou přikryjeme potravinářskou fólií).
  3. Maso necháme odpočinout do druhého dne.
  4. Před přípravou si pokrájíme slaninu na plátky, játra na kousky, plátky naloženého masa nakrájíme na odpovídající velikost.
  5. Cibuli rozkrojíme na čtvrtky a rozdělíme na lístky.
  6. Na jehly či špejle napichujeme střídavě vždy po plátku masa, slaniny, jater a cibule a opět masa až do vyčerpání zásob.
  7. Takto připravený rožeň opékáme na rozpáleném sádle a přitom ho obracíme.
  8. Můžeme také ale grilovat.
  9. Solíme a kořeníme až při konci tepelné úpravy.
  10. Doplníme salátem z paprik a rajčat.
  11. Ten připravíme tak, že si nakrájíme cibuli, rajčata a papriky a vše osmahneme na troše oleje.
  12. Jakmile zelenina pustí tekutinu, tak ji osolíme a pokapeme citronovou šťávou.
  13. Teplou zeleninu použijeme jako přílohu ke špízu, který podáváme s chlebem.

Zbojnický rožeň



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Máte rádi vepřové maso a hledáte recepty na úpravu vepřové panenky? Chcete své rodině nebo sobě připravit chutně jídlo z vepřové panenky? Pokud je vaše odpověď kladná, máme pro vás recept na přípravu vepřové panenky. Pojďme se na recept společně podívat.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, lehce opepříme a pokapeme olejem.
  2. Uložíme ho do chladna (nejlépe v misce, kterou přikryjeme potravinářskou fólií).
  3. Maso necháme odpočinout do druhého dne.
  4. Před přípravou si pokrájíme slaninu na plátky, játra na kousky, plátky naloženého masa nakrájíme na odpovídající velikost.
  5. Cibuli rozkrojíme na čtvrtky a rozdělíme na lístky.
  6. Na jehly či špejle napichujeme střídavě vždy po plátku masa, slaniny, jater a cibule a opět masa až do vyčerpání zásob.
  7. Takto připravený rožeň opékáme na rozpáleném sádle a přitom ho obracíme.
  8. Můžeme také ale grilovat.
  9. Solíme a kořeníme až při konci tepelné úpravy.
  10. Doplníme salátem z paprik a rajčat.
  11. Ten připravíme tak, že si nakrájíme cibuli, rajčata a papriky a vše osmahneme na troše oleje.
  12. Jakmile zelenina pustí tekutinu, tak ji osolíme a pokapeme citronovou šťávou.
  13. Teplou zeleninu použijeme jako přílohu ke špízu, který podáváme s chlebem.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.