Segedínský guláš z králíka

Maso 580 Poslední aktualizace: Jan 01, 1970 Vytvořeno: Dec 21, 2018
Segedínský guláš z králíka
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Rádi si pochutnáte na vepřovém masu a rádi byste si uvařili segedinský guláš? Máme pro vás jednoduchý a rychlý recept na tuto známou pochoutku v několika různých obměnách. Nyní slibovaný recept.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli.
  2. Přidáme na malé kousky nakrájeného králíka, poprášíme moukou, paprikou, posolíme a za stálého míchání opečeme.
  3. Potom mírně podlijeme vodou, přidáme okapané, překrájené zelí a dusíme, až je maso měkké. Vmícháme smetanu a prohřejeme.

Segedínský guláš z králíka



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Rádi si pochutnáte na vepřovém masu a rádi byste si uvařili segedinský guláš? Máme pro vás jednoduchý a rychlý recept na tuto známou pochoutku v několika různých obměnách. Nyní slibovaný recept.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli.
  2. Přidáme na malé kousky nakrájeného králíka, poprášíme moukou, paprikou, posolíme a za stálého míchání opečeme.
  3. Potom mírně podlijeme vodou, přidáme okapané, překrájené zelí a dusíme, až je maso měkké. Vmícháme smetanu a prohřejeme.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.