- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Rádi si pochutnáte na vepřovém masu a rádi byste si uvařili segedinský guláš? Máme pro vás jednoduchý a rychlý recept na tuto známou pochoutku v několika různých obměnách. Nyní slibovaný recept.
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli.
- Přidáme na malé kousky nakrájeného králíka, poprášíme moukou, paprikou, posolíme a za stálého míchání opečeme.
- Potom mírně podlijeme vodou, přidáme okapané, překrájené zelí a dusíme, až je maso měkké. Vmícháme smetanu a prohřejeme.
Segedínský guláš z králíka
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Rádi si pochutnáte na vepřovém masu a rádi byste si uvařili segedinský guláš? Máme pro vás jednoduchý a rychlý recept na tuto známou pochoutku v několika různých obměnách. Nyní slibovaný recept.
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli.
- Přidáme na malé kousky nakrájeného králíka, poprášíme moukou, paprikou, posolíme a za stálého míchání opečeme.
- Potom mírně podlijeme vodou, přidáme okapané, překrájené zelí a dusíme, až je maso měkké. Vmícháme smetanu a prohřejeme.
Mohlo by se vám také líbit