Segedínský guláš z králíka

Maso 148
Segedínský guláš z králíka
  • Serves: 0 People
  • Čas přípravy:
  • Vaření:
  • Kalorie: 0
  • Obtížnost: easy
Tisk

Rádi si pochutnáte na vepřovém masu a rádi byste si uvařili segedinský guláš? Máme pro vás jednoduchý a rychlý recept na tuto známou pochoutku v několika různých obměnách. Nyní slibovaný recept.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli.
  2. Přidáme na malé kousky nakrájeného králíka, poprášíme moukou, paprikou, posolíme a za stálého míchání opečeme.
  3. Potom mírně podlijeme vodou, přidáme okapané, překrájené zelí a dusíme, až je maso měkké. Vmícháme smetanu a prohřejeme.

Mohlo by se vám také líbit

Přidejte svůj komentář