Zapečené jehněčí maso s pórkem

Zapečené jehněčí maso s pórkem

Maso 44 Poslední aktualizace: Jan 20, 2020 Vytvořeno: Jan 20, 2020
Zapečené jehněčí maso s pórkem
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Zapečené jehněčí maso s pórkem

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Maso rozkrájíme na stejně velké kousky, osolíme, obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji.
  2. Potom maso shrneme k jedné straně, do pánve přidáme tenké plátky cibule a cca 3 cm kousky pórku.
  3. Krátce zpěníme.
  4. Podlijeme horkou vodou a dusíme.
  5. Když je maso měkké, šťávu téměř vydusíme, zalijeme mlékem a rozšlehanými vejci, přisolíme a v předehřáté troubě zapečeme.
  6. Podáváme s vařenými brambory.

Zapečené jehněčí maso s pórkem



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Zapečené jehněčí maso s pórkem

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Maso rozkrájíme na stejně velké kousky, osolíme, obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji.
  2. Potom maso shrneme k jedné straně, do pánve přidáme tenké plátky cibule a cca 3 cm kousky pórku.
  3. Krátce zpěníme.
  4. Podlijeme horkou vodou a dusíme.
  5. Když je maso měkké, šťávu téměř vydusíme, zalijeme mlékem a rozšlehanými vejci, přisolíme a v předehřáté troubě zapečeme.
  6. Podáváme s vařenými brambory.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.