- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Zapečené jehněčí maso s pórkem
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Maso rozkrájíme na stejně velké kousky, osolíme, obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji.
- Potom maso shrneme k jedné straně, do pánve přidáme tenké plátky cibule a cca 3 cm kousky pórku.
- Krátce zpěníme.
- Podlijeme horkou vodou a dusíme.
- Když je maso měkké, šťávu téměř vydusíme, zalijeme mlékem a rozšlehanými vejci, přisolíme a v předehřáté troubě zapečeme.
- Podáváme s vařenými brambory.
Zapečené jehněčí maso s pórkem
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Zapečené jehněčí maso s pórkem
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Maso rozkrájíme na stejně velké kousky, osolíme, obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji.
- Potom maso shrneme k jedné straně, do pánve přidáme tenké plátky cibule a cca 3 cm kousky pórku.
- Krátce zpěníme.
- Podlijeme horkou vodou a dusíme.
- Když je maso měkké, šťávu téměř vydusíme, zalijeme mlékem a rozšlehanými vejci, přisolíme a v předehřáté troubě zapečeme.
- Podáváme s vařenými brambory.
Mohlo by se vám také líbit