- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
zajíc na černo
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Zaječí předek vykostíme a naporcujeme.
- Zeleninu a cibuli očistíme, nakrájíme a osmahneme na sádle.
- Přidáme koření a cukr, zalijeme vodou a octem a vložíme maso.
- Udusíme do měkka.
- Pak maso vyjmeme a zeleninu vydušenou na tuk zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme.
- Povaříme.
- Před koncem varu přidáme povidla a červené víno.
- Šťávu procedíme na maso.
- Nakonec přidáme pokrájené švestky a mandle.
Zajíc na černo
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
zajíc na černo
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Zaječí předek vykostíme a naporcujeme.
- Zeleninu a cibuli očistíme, nakrájíme a osmahneme na sádle.
- Přidáme koření a cukr, zalijeme vodou a octem a vložíme maso.
- Udusíme do měkka.
- Pak maso vyjmeme a zeleninu vydušenou na tuk zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme.
- Povaříme.
- Před koncem varu přidáme povidla a červené víno.
- Šťávu procedíme na maso.
- Nakonec přidáme pokrájené švestky a mandle.
Mohlo by se vám také líbit