Zajíc na černo

Zajíc na černo

Maso 332 Poslední aktualizace: Dec 07, 2019 Vytvořeno: Dec 07, 2019
Zajíc na černo
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

zajíc na černo

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Zaječí předek vykostíme a naporcujeme.
  2. Zeleninu a cibuli očistíme, nakrájíme a osmahneme na sádle.
  3. Přidáme koření a cukr, zalijeme vodou a octem a vložíme maso.
  4. Udusíme do měkka.
  5. Pak maso vyjmeme a zeleninu vydušenou na tuk zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme.
  6. Povaříme.
  7. Před koncem varu přidáme povidla a červené víno.
  8. Šťávu procedíme na maso.
  9. Nakonec přidáme pokrájené švestky a mandle.

Zajíc na černo



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

zajíc na černo

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Zaječí předek vykostíme a naporcujeme.
  2. Zeleninu a cibuli očistíme, nakrájíme a osmahneme na sádle.
  3. Přidáme koření a cukr, zalijeme vodou a octem a vložíme maso.
  4. Udusíme do měkka.
  5. Pak maso vyjmeme a zeleninu vydušenou na tuk zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme.
  6. Povaříme.
  7. Před koncem varu přidáme povidla a červené víno.
  8. Šťávu procedíme na maso.
  9. Nakonec přidáme pokrájené švestky a mandle.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.