- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Soukenický řízek je možné připravovat buď z tučného bůčku nebo ze směsi mletého masa. Není třeba jej příliš kořenit. Ze směsi mletého masa připravíte asi 5 řízků. Chutná výborně a bez obav jej můžete připravit i jako nedělní oběd.
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Mleté maso okořeníme a smícháme s vejci a mlékem.
- Necháme 2 hodiny v lednici.
- Z lepivé směsi vytvarujeme řízky, které obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.
- Smažíme na oleji z obou stran.
- První stranu na vyšším stupni, zprudka.
- Poté otočíme, ztlumíme a zvolna dopékáme.
Soukenický řízek z mletého masa
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Soukenický řízek je možné připravovat buď z tučného bůčku nebo ze směsi mletého masa. Není třeba jej příliš kořenit. Ze směsi mletého masa připravíte asi 5 řízků. Chutná výborně a bez obav jej můžete připravit i jako nedělní oběd.
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Mleté maso okořeníme a smícháme s vejci a mlékem.
- Necháme 2 hodiny v lednici.
- Z lepivé směsi vytvarujeme řízky, které obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.
- Smažíme na oleji z obou stran.
- První stranu na vyšším stupni, zprudka.
- Poté otočíme, ztlumíme a zvolna dopékáme.
Mohlo by se vám také líbit