Soukenický řízek z mletého masa

Maso 113 Poslední aktualizace: Sep 01, 2019 Vytvořeno: Sep 01, 2019
Soukenický řízek z mletého masa
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Soukenický řízek je možné připravovat buď z tučného bůčku nebo ze směsi mletého masa. Není třeba jej příliš kořenit. Ze směsi mletého masa připravíte asi 5 řízků. Chutná výborně a bez obav jej můžete připravit i jako nedělní oběd.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso okořeníme a smícháme s vejci a mlékem.
  2. Necháme 2 hodiny v lednici.
  3. Z lepivé směsi vytvarujeme řízky, které obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.
  4. Smažíme na oleji z obou stran.
  5. První stranu na vyšším stupni, zprudka.
  6. Poté otočíme, ztlumíme a zvolna dopékáme.

Soukenický řízek z mletého masa



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Soukenický řízek je možné připravovat buď z tučného bůčku nebo ze směsi mletého masa. Není třeba jej příliš kořenit. Ze směsi mletého masa připravíte asi 5 řízků. Chutná výborně a bez obav jej můžete připravit i jako nedělní oběd.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso okořeníme a smícháme s vejci a mlékem.
  2. Necháme 2 hodiny v lednici.
  3. Z lepivé směsi vytvarujeme řízky, které obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.
  4. Smažíme na oleji z obou stran.
  5. První stranu na vyšším stupni, zprudka.
  6. Poté otočíme, ztlumíme a zvolna dopékáme.

Mohlo by se vám také líbit

Přidejte svůj komentář

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.