Rychlá kuřecí pomazánka

Pomazánky 321 Poslední aktualizace: Jan 01, 1970 Vytvořeno: Dec 21, 2018
Rychlá kuřecí pomazánka
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Posezení s přáteli u sklenky dobrého vína se nikdy neobejde bez malého občerstvení. Pokud jsou pro vás klasické chlebíčky stereotypní a nudné, je načase vyzkoušet i něco nového. Ideální pro tyto chvíle je například rychlá kuřecí pomazánka, která jistě neurazí.

Servírování
Hostům můžeme pomazánku servírovat v mističce s připraveným pečivem, nebo vytvořit jednohubky, které můžeme dozdobit petrželkou. Vhodným pečivem může být například francouzská bagetka nebo domácí cibulový chléb.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí čtvrtky necháme v hrnci s osolenou vodou vařit asi hodinu do měkka.
  2. Po uvaření maso obereme a dáme do mísy.
  3. Přidáme nakrájenou cibulku, větší tavený sýr, pomazánkové máslo (ideální s příchutí pažitky), hořčici a majonézu.
  4. Ručním mixérem vše rozmixujeme téměř dohladka.
  5. Na závěr nastrouháme středně velkou mrkev, osolíme a opepříme.

Rychlá kuřecí pomazánka



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Posezení s přáteli u sklenky dobrého vína se nikdy neobejde bez malého občerstvení. Pokud jsou pro vás klasické chlebíčky stereotypní a nudné, je načase vyzkoušet i něco nového. Ideální pro tyto chvíle je například rychlá kuřecí pomazánka, která jistě neurazí.

Servírování
Hostům můžeme pomazánku servírovat v mističce s připraveným pečivem, nebo vytvořit jednohubky, které můžeme dozdobit petrželkou. Vhodným pečivem může být například francouzská bagetka nebo domácí cibulový chléb.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí čtvrtky necháme v hrnci s osolenou vodou vařit asi hodinu do měkka.
  2. Po uvaření maso obereme a dáme do mísy.
  3. Přidáme nakrájenou cibulku, větší tavený sýr, pomazánkové máslo (ideální s příchutí pažitky), hořčici a majonézu.
  4. Ručním mixérem vše rozmixujeme téměř dohladka.
  5. Na závěr nastrouháme středně velkou mrkev, osolíme a opepříme.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.