Rychlá kuřecí pomazánka

Rychlá kuřecí pomazánka
  • Serves: 0 People
  • Čas přípravy:
  • Vaření:
  • Kalorie: 0
  • Obtížnost: medium
Tisk

Posezení s přáteli u sklenky dobrého vína se nikdy neobejde bez malého občerstvení. Pokud jsou pro vás klasické chlebíčky stereotypní a nudné, je načase vyzkoušet i něco nového. Ideální pro tyto chvíle je například rychlá kuřecí pomazánka, která jistě neurazí.

Servírování
Hostům můžeme pomazánku servírovat v mističce s připraveným pečivem, nebo vytvořit jednohubky, které můžeme dozdobit petrželkou. Vhodným pečivem může být například francouzská bagetka nebo domácí cibulový chléb.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí čtvrtky necháme v hrnci s osolenou vodou vařit asi hodinu do měkka.
  2. Po uvaření maso obereme a dáme do mísy.
  3. Přidáme nakrájenou cibulku, větší tavený sýr, pomazánkové máslo (ideální s příchutí pažitky), hořčici a majonézu.
  4. Ručním mixérem vše rozmixujeme téměř dohladka.
  5. Na závěr nastrouháme středně velkou mrkev, osolíme a opepříme.

Mohlo by se vám také líbit

Přidejte svůj komentář