Nejlepší vajíčková pomazánka

Pomazánky 702 Poslední aktualizace: Jan 01, 1970 Vytvořeno: Apr 01, 2019
Nejlepší vajíčková pomazánka
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

NEJLEPŠÍ VAJÍČKOVÁ POMAZÁNKA

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Vajíčka uvaříme natvrdo a nastrouháme.
  2. Přidáme nastrouhaný salám a okurky, ze kterých jsme vymačkali vodu.
  3. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a vše promícháme.
  4. Přidáme máslo - tolik, aby vznikla pomazánková konzistence.
  5. Dochutíme troškou hořčice, soli a pepře.
  6. Pro hezčí barvu přidáme kapku jemného kečupu.

Nejlepší vajíčková pomazánka



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

NEJLEPŠÍ VAJÍČKOVÁ POMAZÁNKA

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Vajíčka uvaříme natvrdo a nastrouháme.
  2. Přidáme nastrouhaný salám a okurky, ze kterých jsme vymačkali vodu.
  3. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a vše promícháme.
  4. Přidáme máslo - tolik, aby vznikla pomazánková konzistence.
  5. Dochutíme troškou hořčice, soli a pepře.
  6. Pro hezčí barvu přidáme kapku jemného kečupu.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.