- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
NEJLEPŠÍ VAJÍČKOVÁ POMAZÁNKA
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Vajíčka uvaříme natvrdo a nastrouháme.
- Přidáme nastrouhaný salám a okurky, ze kterých jsme vymačkali vodu.
- Přidáme najemno nakrájenou cibuli a vše promícháme.
- Přidáme máslo - tolik, aby vznikla pomazánková konzistence.
- Dochutíme troškou hořčice, soli a pepře.
- Pro hezčí barvu přidáme kapku jemného kečupu.
Nejlepší vajíčková pomazánka
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
NEJLEPŠÍ VAJÍČKOVÁ POMAZÁNKA
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Vajíčka uvaříme natvrdo a nastrouháme.
- Přidáme nastrouhaný salám a okurky, ze kterých jsme vymačkali vodu.
- Přidáme najemno nakrájenou cibuli a vše promícháme.
- Přidáme máslo - tolik, aby vznikla pomazánková konzistence.
- Dochutíme troškou hořčice, soli a pepře.
- Pro hezčí barvu přidáme kapku jemného kečupu.
Mohlo by se vám také líbit