- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Rolované jehněčí hrudí
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Plát masa slabě osolíme, potřeme sardelovým máslem připraveným z poloviny másla a sardelové pasty, poklademe cibulí pokrájenou na kolečka a sbalíme. Ovážeme motouzem a osolíme.
- Na zbylém másle opečeme ze všech stran.
- Potom přidáme do pekáče zeleninu a zaprášíme moukou, promícháme a dopečeme.
- Podáváme s knedlíky nebo noky.
Rolované jehněčí hrudí
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Rolované jehněčí hrudí
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Plát masa slabě osolíme, potřeme sardelovým máslem připraveným z poloviny másla a sardelové pasty, poklademe cibulí pokrájenou na kolečka a sbalíme. Ovážeme motouzem a osolíme.
- Na zbylém másle opečeme ze všech stran.
- Potom přidáme do pekáče zeleninu a zaprášíme moukou, promícháme a dopečeme.
- Podáváme s knedlíky nebo noky.
Mohlo by se vám také líbit