Rolované jehněčí hrudí

Rolované jehněčí hrudí

Maso 43 Poslední aktualizace: Jan 20, 2020 Vytvořeno: Jan 20, 2020
Rolované jehněčí hrudí
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Rolované jehněčí hrudí

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Plát masa slabě osolíme, potřeme sardelovým máslem připraveným z poloviny másla a sardelové pasty, poklademe cibulí pokrájenou na kolečka a sbalíme. Ovážeme motouzem a osolíme.
  2. Na zbylém másle opečeme ze všech stran.
  3. Potom přidáme do pekáče zeleninu a zaprášíme moukou, promícháme a dopečeme.
  4. Podáváme s knedlíky nebo noky.

Rolované jehněčí hrudí



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Rolované jehněčí hrudí

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Plát masa slabě osolíme, potřeme sardelovým máslem připraveným z poloviny másla a sardelové pasty, poklademe cibulí pokrájenou na kolečka a sbalíme. Ovážeme motouzem a osolíme.
  2. Na zbylém másle opečeme ze všech stran.
  3. Potom přidáme do pekáče zeleninu a zaprášíme moukou, promícháme a dopečeme.
  4. Podáváme s knedlíky nebo noky.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.