Pilav z jehněčího

Pilav z jehněčího

Maso 97 Poslední aktualizace: Jan 20, 2020 Vytvořeno: Jan 20, 2020
Pilav z jehněčího
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Pilav z jehněčího

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Maso opečeme na másle.
  2. Potom k němu přidáme koření, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka.
  3. Poté maso promícháme s rýží, zalijeme vodou a znovu dusíme až je rýže měkká.
  4. Na talířích podáváme v kopečcích posypaných sýrem.

Pilav z jehněčího



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Pilav z jehněčího

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Maso opečeme na másle.
  2. Potom k němu přidáme koření, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka.
  3. Poté maso promícháme s rýží, zalijeme vodou a znovu dusíme až je rýže měkká.
  4. Na talířích podáváme v kopečcích posypaných sýrem.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.