- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Pilav z jehněčího
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Maso opečeme na másle.
- Potom k němu přidáme koření, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka.
- Poté maso promícháme s rýží, zalijeme vodou a znovu dusíme až je rýže měkká.
- Na talířích podáváme v kopečcích posypaných sýrem.
Pilav z jehněčího
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Pilav z jehněčího
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Maso opečeme na másle.
- Potom k němu přidáme koření, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka.
- Poté maso promícháme s rýží, zalijeme vodou a znovu dusíme až je rýže měkká.
- Na talířích podáváme v kopečcích posypaných sýrem.
Mohlo by se vám také líbit