Medvědí tlapa - delikatesa pro mlsné chlapy

Maso 245 Poslední aktualizace: Oct 10, 2019 Vytvořeno: Oct 10, 2019
Medvědí tlapa - delikatesa pro mlsné chlapy
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Máte rádi vepřové maso a hledáte recepty na úpravu vepřové panenky? Chcete své rodině nebo sobě připravit chutně jídlo z vepřové panenky? Pokud je vaše odpověď kladná, máme pro vás recept na přípravu vepřové panenky. Pojďme se na recept společně podívat.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si bramboráky.
  2. Buď můžete použít už hotovou směs a nebo si je udělat.
  3. Bramboráky děláme co největší.
  4. Naklepeme si maso, osolíme a opečeme na pánvi.
  5. Hotové bramboráky si dáme na talíř, pak položíme kotlety nebo krkovici, spíše ke kraji, na to dáme kysané zelí a bramborák přehneme.
  6. Na takto připravenou kapsu dáme ještě smetanu.
  7. Bramboráky: 1/2 kg nastrouhaných oloupaných syrových brambor, 60 g hladké mouky, pepř, 3 lžíce mléka, utřený česnek, trocha majoránky, 1 vejce, sůl.

Medvědí tlapa - delikatesa pro mlsné chlapy



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Máte rádi vepřové maso a hledáte recepty na úpravu vepřové panenky? Chcete své rodině nebo sobě připravit chutně jídlo z vepřové panenky? Pokud je vaše odpověď kladná, máme pro vás recept na přípravu vepřové panenky. Pojďme se na recept společně podívat.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si bramboráky.
  2. Buď můžete použít už hotovou směs a nebo si je udělat.
  3. Bramboráky děláme co největší.
  4. Naklepeme si maso, osolíme a opečeme na pánvi.
  5. Hotové bramboráky si dáme na talíř, pak položíme kotlety nebo krkovici, spíše ke kraji, na to dáme kysané zelí a bramborák přehneme.
  6. Na takto připravenou kapsu dáme ještě smetanu.
  7. Bramboráky: 1/2 kg nastrouhaných oloupaných syrových brambor, 60 g hladké mouky, pepř, 3 lžíce mléka, utřený česnek, trocha majoránky, 1 vejce, sůl.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.