Kuřecí toskánská prsíčka

Kuřecí toskánská prsíčka

Kuřata 117 Poslední aktualizace: Jan 11, 2020 Vytvořeno: Jan 11, 2020
Kuřecí toskánská prsíčka
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Kuřecí toskánská prsíčka

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme na plátky, opepříme, osolíme a pokapeme citrónovou šťávou a olejem.
  2. Necháme 25 minut marinovat.
  3. Potom jednotlivé porce obalíme v mouce a smočíme v rozšlehaných vejcích.
  4. Smažíme na oleji z obou stran.
  5. Porce sypeme jemně nakrájenou petrželkou a zdobíme citrónem.
  6. Podáváme s bílým chlebem.

Kuřecí toskánská prsíčka



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Kuřecí toskánská prsíčka

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme na plátky, opepříme, osolíme a pokapeme citrónovou šťávou a olejem.
  2. Necháme 25 minut marinovat.
  3. Potom jednotlivé porce obalíme v mouce a smočíme v rozšlehaných vejcích.
  4. Smažíme na oleji z obou stran.
  5. Porce sypeme jemně nakrájenou petrželkou a zdobíme citrónem.
  6. Podáváme s bílým chlebem.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.