- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Kuře po valticku
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Naporcované kuře osolíme a osmahneme na zpěněné cibuli.
- Potom podlijeme trochou horké vody a dusíme.
- Měkké porce vyjmeme.
- Šťávu vysmahneme na tuk , zaprášíme moukou, osmahneme a zředíme vlažnou vodou.
- Přidáme nakrájenou mrkev, chvíli dusíme, přidáme sterilované fazolky, ochutíme bílým vínem a dobře povaříme.
- Podáváme s vařenými brambory.
Kuře po valticku
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Kuře po valticku
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Naporcované kuře osolíme a osmahneme na zpěněné cibuli.
- Potom podlijeme trochou horké vody a dusíme.
- Měkké porce vyjmeme.
- Šťávu vysmahneme na tuk , zaprášíme moukou, osmahneme a zředíme vlažnou vodou.
- Přidáme nakrájenou mrkev, chvíli dusíme, přidáme sterilované fazolky, ochutíme bílým vínem a dobře povaříme.
- Podáváme s vařenými brambory.
Mohlo by se vám také líbit