Kavkazské kuře

Kavkazské kuře

Kuřata 1366 Poslední aktualizace: Jan 11, 2020 Vytvořeno: Jan 11, 2020
Kavkazské kuře
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Kavkazské kuře

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Kuře rozdělíme na čtvrtky, osolíme a poprášíme kořením.
  2. Oloupanou cibuli pokrájíme na drobno.
  3. V kastrolu rozehřejeme olej, vložíme do něho porce kuřete a opečeme po obou stranách.
  4. Potom přidáme cibuli a rajčatový protlak, podlijeme sběračkou horké vody a dusíme do měkka.
  5. Během dušení občas porce obrátíme a dle potřeby podlijeme horkou vodou.
  6. Před koncem úpravy přidáme šťávu z citrónu, bílé víno a na maso poklademe plátky másla.
  7. Potom dusíme do měkka.
  8. Podáváme s vařenými brambory.

Kavkazské kuře



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Kavkazské kuře

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Kuře rozdělíme na čtvrtky, osolíme a poprášíme kořením.
  2. Oloupanou cibuli pokrájíme na drobno.
  3. V kastrolu rozehřejeme olej, vložíme do něho porce kuřete a opečeme po obou stranách.
  4. Potom přidáme cibuli a rajčatový protlak, podlijeme sběračkou horké vody a dusíme do měkka.
  5. Během dušení občas porce obrátíme a dle potřeby podlijeme horkou vodou.
  6. Před koncem úpravy přidáme šťávu z citrónu, bílé víno a na maso poklademe plátky másla.
  7. Potom dusíme do měkka.
  8. Podáváme s vařenými brambory.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.