- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Kavkazské kuře
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Kuře rozdělíme na čtvrtky, osolíme a poprášíme kořením.
- Oloupanou cibuli pokrájíme na drobno.
- V kastrolu rozehřejeme olej, vložíme do něho porce kuřete a opečeme po obou stranách.
- Potom přidáme cibuli a rajčatový protlak, podlijeme sběračkou horké vody a dusíme do měkka.
- Během dušení občas porce obrátíme a dle potřeby podlijeme horkou vodou.
- Před koncem úpravy přidáme šťávu z citrónu, bílé víno a na maso poklademe plátky másla.
- Potom dusíme do měkka.
- Podáváme s vařenými brambory.
Kavkazské kuře
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Kavkazské kuře
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Kuře rozdělíme na čtvrtky, osolíme a poprášíme kořením.
- Oloupanou cibuli pokrájíme na drobno.
- V kastrolu rozehřejeme olej, vložíme do něho porce kuřete a opečeme po obou stranách.
- Potom přidáme cibuli a rajčatový protlak, podlijeme sběračkou horké vody a dusíme do měkka.
- Během dušení občas porce obrátíme a dle potřeby podlijeme horkou vodou.
- Před koncem úpravy přidáme šťávu z citrónu, bílé víno a na maso poklademe plátky másla.
- Potom dusíme do měkka.
- Podáváme s vařenými brambory.
Mohlo by se vám také líbit