Kari kuře po indicku

Kari kuře po indicku

Kuřata 1880 Poslední aktualizace: Jan 11, 2020 Vytvořeno: Jan 11, 2020
Kari kuře po indicku
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Kari kuře po indicku

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí plátky osolíme, opepříme a po obou stranách opékáme na oleji do měkka.
  2. Mezitím okořeníme kari třetinu dávky másla a podusíme na něm silnější plátky oloupaných jablek.
  3. Ze zbytku másla upravíme v dalším kastrolu s moukou světlou jíšku, zředíme jí smetanou, do hladka vymícháme a dobře povaříme.
  4. Přidáme do ní šťávu z dušených jablek, dosolíme a promícháme.
  5. Omáčkou zalijeme porce kuřecího masa a obložíme jablky.
  6. Podáváme s dušenou rýží.

Kari kuře po indicku



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Kari kuře po indicku

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí plátky osolíme, opepříme a po obou stranách opékáme na oleji do měkka.
  2. Mezitím okořeníme kari třetinu dávky másla a podusíme na něm silnější plátky oloupaných jablek.
  3. Ze zbytku másla upravíme v dalším kastrolu s moukou světlou jíšku, zředíme jí smetanou, do hladka vymícháme a dobře povaříme.
  4. Přidáme do ní šťávu z dušených jablek, dosolíme a promícháme.
  5. Omáčkou zalijeme porce kuřecího masa a obložíme jablky.
  6. Podáváme s dušenou rýží.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.