Jerevanský bozbaš

Jerevanský bozbaš

Maso 112 Poslední aktualizace: Jan 20, 2020 Vytvořeno: Jan 20, 2020
Jerevanský bozbaš
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Jerevanský bozbaš

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Maso pokrájíme na menší kostky, zalijeme studenou vodou, uvedeme k varu a 20 minut vaříme.
  2. Potom přidáme předem namočený hrách a vaříme dalších 40 minut.
  3. Potom přisolíme, přidáme nakrájenou mrkev, nastrouhanou cibuli, protlak, vypeckované švestky, oloupaná a nakrájená jablka, pár zrnek pepře.
  4. Vaříme do měkka.
  5. Podáváme s chlebem.

Jerevanský bozbaš



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Jerevanský bozbaš

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Maso pokrájíme na menší kostky, zalijeme studenou vodou, uvedeme k varu a 20 minut vaříme.
  2. Potom přidáme předem namočený hrách a vaříme dalších 40 minut.
  3. Potom přisolíme, přidáme nakrájenou mrkev, nastrouhanou cibuli, protlak, vypeckované švestky, oloupaná a nakrájená jablka, pár zrnek pepře.
  4. Vaříme do měkka.
  5. Podáváme s chlebem.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.