- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Jerevanský bozbaš
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Maso pokrájíme na menší kostky, zalijeme studenou vodou, uvedeme k varu a 20 minut vaříme.
- Potom přidáme předem namočený hrách a vaříme dalších 40 minut.
- Potom přisolíme, přidáme nakrájenou mrkev, nastrouhanou cibuli, protlak, vypeckované švestky, oloupaná a nakrájená jablka, pár zrnek pepře.
- Vaříme do měkka.
- Podáváme s chlebem.
Jerevanský bozbaš
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Jerevanský bozbaš
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Maso pokrájíme na menší kostky, zalijeme studenou vodou, uvedeme k varu a 20 minut vaříme.
- Potom přidáme předem namočený hrách a vaříme dalších 40 minut.
- Potom přisolíme, přidáme nakrájenou mrkev, nastrouhanou cibuli, protlak, vypeckované švestky, oloupaná a nakrájená jablka, pár zrnek pepře.
- Vaříme do měkka.
- Podáváme s chlebem.
Mohlo by se vám také líbit