- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Jehněčí s kysanou smetanou
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Jehněčí maso posolíme, pokryjeme máslem a v troubě do měkka upečeme.
- Po zchladnutí maso rozkrájíme a vrátíme zpět.
- Vejce rozšleháme v kysané smetaně, přidáme prolisovaný česnek, sekanou petrželku a přelijeme přes maso.
- V předehřáté troubě zapékáme.
- Podáváme s vařenými brambory.
Jehněčí s kysanou smetanou
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Jehněčí s kysanou smetanou
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Jehněčí maso posolíme, pokryjeme máslem a v troubě do měkka upečeme.
- Po zchladnutí maso rozkrájíme a vrátíme zpět.
- Vejce rozšleháme v kysané smetaně, přidáme prolisovaný česnek, sekanou petrželku a přelijeme přes maso.
- V předehřáté troubě zapékáme.
- Podáváme s vařenými brambory.
Mohlo by se vám také líbit