Jehněčí s kysanou smetanou

Jehněčí s kysanou smetanou

Maso 55 Poslední aktualizace: Jan 20, 2020 Vytvořeno: Jan 20, 2020
Jehněčí s kysanou smetanou
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Jehněčí s kysanou smetanou

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Jehněčí maso posolíme, pokryjeme máslem a v troubě do měkka upečeme.
  2. Po zchladnutí maso rozkrájíme a vrátíme zpět.
  3. Vejce rozšleháme v kysané smetaně, přidáme prolisovaný česnek, sekanou petrželku a přelijeme přes maso.
  4. V předehřáté troubě zapékáme.
  5. Podáváme s vařenými brambory.

Jehněčí s kysanou smetanou



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Jehněčí s kysanou smetanou

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Jehněčí maso posolíme, pokryjeme máslem a v troubě do měkka upečeme.
  2. Po zchladnutí maso rozkrájíme a vrátíme zpět.
  3. Vejce rozšleháme v kysané smetaně, přidáme prolisovaný česnek, sekanou petrželku a přelijeme přes maso.
  4. V předehřáté troubě zapékáme.
  5. Podáváme s vařenými brambory.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.