Jehněčí přírodní pečeně

Jehněčí přírodní pečeně

Maso 1010 Poslední aktualizace: Jan 20, 2020 Vytvořeno: Jan 20, 2020
Jehněčí přírodní pečeně
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Jehněčí přírodní pečeně

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Maso opláchneme, osušíme, potřeme česnekem rozetřeným se solí.
  2. Pod pečeni dáme napříč dvě špejle.
  3. Při pečení potíráme tukem a podle potřeby podléváme.
  4. Potom hotovou pečeni vyjmeme.
  5. Vydušenou šťávu zaprášíme moukou, osmahneme, zředíme, povaříme a procedíme.
  6. Pečeni pokrájíme na plátky a přelijeme šťávou, zdobíme petrželkou.
  7. Podáváme s vařenými brambory.

Jehněčí přírodní pečeně



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Jehněčí přírodní pečeně

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Maso opláchneme, osušíme, potřeme česnekem rozetřeným se solí.
  2. Pod pečeni dáme napříč dvě špejle.
  3. Při pečení potíráme tukem a podle potřeby podléváme.
  4. Potom hotovou pečeni vyjmeme.
  5. Vydušenou šťávu zaprášíme moukou, osmahneme, zředíme, povaříme a procedíme.
  6. Pečeni pokrájíme na plátky a přelijeme šťávou, zdobíme petrželkou.
  7. Podáváme s vařenými brambory.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.