- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Jehněčí přírodní pečeně
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Maso opláchneme, osušíme, potřeme česnekem rozetřeným se solí.
- Pod pečeni dáme napříč dvě špejle.
- Při pečení potíráme tukem a podle potřeby podléváme.
- Potom hotovou pečeni vyjmeme.
- Vydušenou šťávu zaprášíme moukou, osmahneme, zředíme, povaříme a procedíme.
- Pečeni pokrájíme na plátky a přelijeme šťávou, zdobíme petrželkou.
- Podáváme s vařenými brambory.
Jehněčí přírodní pečeně
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Jehněčí přírodní pečeně
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Maso opláchneme, osušíme, potřeme česnekem rozetřeným se solí.
- Pod pečeni dáme napříč dvě špejle.
- Při pečení potíráme tukem a podle potřeby podléváme.
- Potom hotovou pečeni vyjmeme.
- Vydušenou šťávu zaprášíme moukou, osmahneme, zředíme, povaříme a procedíme.
- Pečeni pokrájíme na plátky a přelijeme šťávou, zdobíme petrželkou.
- Podáváme s vařenými brambory.
Mohlo by se vám také líbit