Jehněčí po gruzínsku

Jehněčí po gruzínsku

Maso 60 Poslední aktualizace: Jan 20, 2020 Vytvořeno: Jan 20, 2020
Jehněčí po gruzínsku
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Jehněčí po gruzínsku

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky, opepříme, osolíme a opečeme na oleji.
  2. Oloupané brambory nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka, papriku a rajčata na proužky.
  3. Zapékací misku vytřeme olejem, na dno narovnáme plátky slaniny, na ní vrstvu brambor, osolíme, opepříme, pokryjeme kostkami masa, na které navrstvíme zeleninu, okořeníme paprikami a posypeme cibulí, nakonec dáme opět vrstvu brambor, osolíme, opepříme a posypeme pažitkou, zalijeme vývarem.
  4. V troubě dusíme do měkka.

Jehněčí po gruzínsku



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Jehněčí po gruzínsku

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky, opepříme, osolíme a opečeme na oleji.
  2. Oloupané brambory nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka, papriku a rajčata na proužky.
  3. Zapékací misku vytřeme olejem, na dno narovnáme plátky slaniny, na ní vrstvu brambor, osolíme, opepříme, pokryjeme kostkami masa, na které navrstvíme zeleninu, okořeníme paprikami a posypeme cibulí, nakonec dáme opět vrstvu brambor, osolíme, opepříme a posypeme pažitkou, zalijeme vývarem.
  4. V troubě dusíme do měkka.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.