- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Jehněčí po gruzínsku
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Maso nakrájíme na kostky, opepříme, osolíme a opečeme na oleji.
- Oloupané brambory nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka, papriku a rajčata na proužky.
- Zapékací misku vytřeme olejem, na dno narovnáme plátky slaniny, na ní vrstvu brambor, osolíme, opepříme, pokryjeme kostkami masa, na které navrstvíme zeleninu, okořeníme paprikami a posypeme cibulí, nakonec dáme opět vrstvu brambor, osolíme, opepříme a posypeme pažitkou, zalijeme vývarem.
- V troubě dusíme do měkka.
Jehněčí po gruzínsku
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Jehněčí po gruzínsku
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Maso nakrájíme na kostky, opepříme, osolíme a opečeme na oleji.
- Oloupané brambory nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka, papriku a rajčata na proužky.
- Zapékací misku vytřeme olejem, na dno narovnáme plátky slaniny, na ní vrstvu brambor, osolíme, opepříme, pokryjeme kostkami masa, na které navrstvíme zeleninu, okořeníme paprikami a posypeme cibulí, nakonec dáme opět vrstvu brambor, osolíme, opepříme a posypeme pažitkou, zalijeme vývarem.
- V troubě dusíme do měkka.
Mohlo by se vám také líbit