- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Jehněčí po francouzsku se zeleninou
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Jehněčí vykostíme, potřeme česnekem a mírně osolíme.
- Na rozehřátém másle zprudka opečeme, podlijeme a dusíme pod pokličkou v troubě.
- Do téměř už hotového masa přidáme protlak a na jemno nakrájenou zeleninu a dodusíme.
- Šťávu zahustíme moukou.
- Podáváme s vařenými brambory sypanými pažitkou.
Jehněčí po francouzsku se zeleninou
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Jehněčí po francouzsku se zeleninou
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Jehněčí vykostíme, potřeme česnekem a mírně osolíme.
- Na rozehřátém másle zprudka opečeme, podlijeme a dusíme pod pokličkou v troubě.
- Do téměř už hotového masa přidáme protlak a na jemno nakrájenou zeleninu a dodusíme.
- Šťávu zahustíme moukou.
- Podáváme s vařenými brambory sypanými pažitkou.
Mohlo by se vám také líbit