Jehněčí po francouzsku se zeleninou

Jehněčí po francouzsku se zeleninou

Maso 53 Poslední aktualizace: Jan 20, 2020 Vytvořeno: Jan 20, 2020
Jehněčí po francouzsku se zeleninou
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Jehněčí po francouzsku se zeleninou

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Jehněčí vykostíme, potřeme česnekem a mírně osolíme.
  2. Na rozehřátém másle zprudka opečeme, podlijeme a dusíme pod pokličkou v troubě.
  3. Do téměř už hotového masa přidáme protlak a na jemno nakrájenou zeleninu a dodusíme.
  4. Šťávu zahustíme moukou.
  5. Podáváme s vařenými brambory sypanými pažitkou.

Jehněčí po francouzsku se zeleninou



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Jehněčí po francouzsku se zeleninou

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Jehněčí vykostíme, potřeme česnekem a mírně osolíme.
  2. Na rozehřátém másle zprudka opečeme, podlijeme a dusíme pod pokličkou v troubě.
  3. Do téměř už hotového masa přidáme protlak a na jemno nakrájenou zeleninu a dodusíme.
  4. Šťávu zahustíme moukou.
  5. Podáváme s vařenými brambory sypanými pažitkou.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.