Jehněčí plátky v zelenině

Jehněčí plátky v zelenině

Maso 859 Poslední aktualizace: Jan 20, 2020 Vytvořeno: Jan 20, 2020
Jehněčí plátky v zelenině
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Jehněčí plátky v zelenině

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa naklepeme, po obou stranách opečeme a vyjmeme.
  2. Do kastrolu přidáme máslo a drobně nakrájenou cibuli a osmahneme do zlatova.
  3. Potom zaprášíme moukou, zasmahneme a vmícháme mletou papriku.
  4. Zalijeme 2 dl vody, promícháme a přivedeme k varu.
  5. Přidáme spařená oloupaná a pokrájená rajčata, na proužky pokrájenou papriku, česnek utřený se solí, pepř a opečené maso.
  6. Přikryté dusíme do měkka.
  7. Potom přidáme hrášek a ještě dusíme 10 minut.
  8. Jako příloha se hodí vařené brambory.

Jehněčí plátky v zelenině



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Jehněčí plátky v zelenině

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa naklepeme, po obou stranách opečeme a vyjmeme.
  2. Do kastrolu přidáme máslo a drobně nakrájenou cibuli a osmahneme do zlatova.
  3. Potom zaprášíme moukou, zasmahneme a vmícháme mletou papriku.
  4. Zalijeme 2 dl vody, promícháme a přivedeme k varu.
  5. Přidáme spařená oloupaná a pokrájená rajčata, na proužky pokrájenou papriku, česnek utřený se solí, pepř a opečené maso.
  6. Přikryté dusíme do měkka.
  7. Potom přidáme hrášek a ještě dusíme 10 minut.
  8. Jako příloha se hodí vařené brambory.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.