- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Jehněčí pečeně na česneku
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Maso potřeme po celém povrchu česnekem rozetřeným se solí a opepříme.
- Nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na sádle do růžova, vložíme maso a podlijeme trochou vody, zakryjeme a vložíme do předehřáté trouby.
- Pečeme mírně za občasného podlévání a přelévání šťávou.
- Když je maso upečené, vyjmeme ho.
- Do výpeku zaprášíme mouku, dolijeme vodu a povaříme.
- Vrátíme maso.
- Podáváme s bramborovým knedlíkem.
Jehněčí pečeně na česneku
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Jehněčí pečeně na česneku
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Maso potřeme po celém povrchu česnekem rozetřeným se solí a opepříme.
- Nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na sádle do růžova, vložíme maso a podlijeme trochou vody, zakryjeme a vložíme do předehřáté trouby.
- Pečeme mírně za občasného podlévání a přelévání šťávou.
- Když je maso upečené, vyjmeme ho.
- Do výpeku zaprášíme mouku, dolijeme vodu a povaříme.
- Vrátíme maso.
- Podáváme s bramborovým knedlíkem.
Mohlo by se vám také líbit