Jehněčí pečeně na česneku

Jehněčí pečeně na česneku

Maso 89 Poslední aktualizace: Jan 20, 2020 Vytvořeno: Jan 20, 2020
Jehněčí pečeně na česneku
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Jehněčí pečeně na česneku

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Maso potřeme po celém povrchu česnekem rozetřeným se solí a opepříme.
  2. Nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na sádle do růžova, vložíme maso a podlijeme trochou vody, zakryjeme a vložíme do předehřáté trouby.
  3. Pečeme mírně za občasného podlévání a přelévání šťávou.
  4. Když je maso upečené, vyjmeme ho.
  5. Do výpeku zaprášíme mouku, dolijeme vodu a povaříme.
  6. Vrátíme maso.
  7. Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Jehněčí pečeně na česneku



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Jehněčí pečeně na česneku

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Maso potřeme po celém povrchu česnekem rozetřeným se solí a opepříme.
  2. Nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na sádle do růžova, vložíme maso a podlijeme trochou vody, zakryjeme a vložíme do předehřáté trouby.
  3. Pečeme mírně za občasného podlévání a přelévání šťávou.
  4. Když je maso upečené, vyjmeme ho.
  5. Do výpeku zaprášíme mouku, dolijeme vodu a povaříme.
  6. Vrátíme maso.
  7. Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.