- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Jehněčí nadivoko
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Maso naporcujeme, odblaníme, osolíme a opečeme na rozehřátém oleji.
- Pak maso vyjmeme, na oleji osmahneme nahrubo nastrouhaný celer, mrkev a nadrobno nakrájenou cibuli.
- Na zeleninu přidáme maso, všechno koření a masox, podlijeme a dusíme pod pokličkou půl hodiny.
- Potom dáme péct do trouby.
- Při pečení obracíme a poléváme vypečenou šťávou.
- Nakonec přidáme slaninu.
- Podáváme s houskovým knedlíkem nebo dušenou rýží.
Jehněčí nadivoko
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Jehněčí nadivoko
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Maso naporcujeme, odblaníme, osolíme a opečeme na rozehřátém oleji.
- Pak maso vyjmeme, na oleji osmahneme nahrubo nastrouhaný celer, mrkev a nadrobno nakrájenou cibuli.
- Na zeleninu přidáme maso, všechno koření a masox, podlijeme a dusíme pod pokličkou půl hodiny.
- Potom dáme péct do trouby.
- Při pečení obracíme a poléváme vypečenou šťávou.
- Nakonec přidáme slaninu.
- Podáváme s houskovým knedlíkem nebo dušenou rýží.
Mohlo by se vám také líbit