Jehněčí nadivoko

Jehněčí nadivoko

Maso 65 Poslední aktualizace: Jan 20, 2020 Vytvořeno: Jan 20, 2020
Jehněčí nadivoko
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Jehněčí nadivoko

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Maso naporcujeme, odblaníme, osolíme a opečeme na rozehřátém oleji.
  2. Pak maso vyjmeme, na oleji osmahneme nahrubo nastrouhaný celer, mrkev a nadrobno nakrájenou cibuli.
  3. Na zeleninu přidáme maso, všechno koření a masox, podlijeme a dusíme pod pokličkou půl hodiny.
  4. Potom dáme péct do trouby.
  5. Při pečení obracíme a poléváme vypečenou šťávou.
  6. Nakonec přidáme slaninu.
  7. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo dušenou rýží.

Jehněčí nadivoko



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Jehněčí nadivoko

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Maso naporcujeme, odblaníme, osolíme a opečeme na rozehřátém oleji.
  2. Pak maso vyjmeme, na oleji osmahneme nahrubo nastrouhaný celer, mrkev a nadrobno nakrájenou cibuli.
  3. Na zeleninu přidáme maso, všechno koření a masox, podlijeme a dusíme pod pokličkou půl hodiny.
  4. Potom dáme péct do trouby.
  5. Při pečení obracíme a poléváme vypečenou šťávou.
  6. Nakonec přidáme slaninu.
  7. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo dušenou rýží.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.