- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Jehněčí na pórku
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Maso rozkrájíme na kostky, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a osmahneme na rozehřátém oleji.
- Podlijeme vodou a dusíme do měkka.
- Před koncem dušení přidáme nakrájený pórek, nadrobno nakrájenou feferonku, protlak a víno.
- Dodusíme do měkka a dokořeníme.
- Podáváme s rýží, sypeme petrželkou.
Jehněčí na pórku
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Jehněčí na pórku
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Maso rozkrájíme na kostky, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a osmahneme na rozehřátém oleji.
- Podlijeme vodou a dusíme do měkka.
- Před koncem dušení přidáme nakrájený pórek, nadrobno nakrájenou feferonku, protlak a víno.
- Dodusíme do měkka a dokořeníme.
- Podáváme s rýží, sypeme petrželkou.
Mohlo by se vám také líbit