Jehněčí na pórku

Jehněčí na pórku

Maso 56 Poslední aktualizace: Jan 20, 2020 Vytvořeno: Jan 20, 2020
Jehněčí na pórku
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Jehněčí na pórku

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Maso rozkrájíme na kostky, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a osmahneme na rozehřátém oleji.
  2. Podlijeme vodou a dusíme do měkka.
  3. Před koncem dušení přidáme nakrájený pórek, nadrobno nakrájenou feferonku, protlak a víno.
  4. Dodusíme do měkka a dokořeníme.
  5. Podáváme s rýží, sypeme petrželkou.

Jehněčí na pórku



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Jehněčí na pórku

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Maso rozkrájíme na kostky, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a osmahneme na rozehřátém oleji.
  2. Podlijeme vodou a dusíme do měkka.
  3. Před koncem dušení přidáme nakrájený pórek, nadrobno nakrájenou feferonku, protlak a víno.
  4. Dodusíme do měkka a dokořeníme.
  5. Podáváme s rýží, sypeme petrželkou.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.