- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Jehněčí na majoránce
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Jehněčí maso uvaříme v osolené vodě s pokrájenou kořenovou zeleninou a celým pepřem.
- Mezitím z mouky a másla připravíme světlou jíšku, zředíme jí vývarem z masa a zeleniny a povaříme.
- Přidáme majoránku a prolisovaný česnek.
- Nakonec omáčku zjemníme smetanou.
- Omáčkou přeléváme porce masa.
- Podáváme s vařenými brambory.
Jehněčí na majoránce
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Jehněčí na majoránce
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Jehněčí maso uvaříme v osolené vodě s pokrájenou kořenovou zeleninou a celým pepřem.
- Mezitím z mouky a másla připravíme světlou jíšku, zředíme jí vývarem z masa a zeleniny a povaříme.
- Přidáme majoránku a prolisovaný česnek.
- Nakonec omáčku zjemníme smetanou.
- Omáčkou přeléváme porce masa.
- Podáváme s vařenými brambory.
Mohlo by se vám také líbit