Jehněčí na majoránce

Jehněčí na majoránce

Maso 1012 Poslední aktualizace: Jan 20, 2020 Vytvořeno: Jan 20, 2020
Jehněčí na majoránce
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Jehněčí na majoránce

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Jehněčí maso uvaříme v osolené vodě s pokrájenou kořenovou zeleninou a celým pepřem.
  2. Mezitím z mouky a másla připravíme světlou jíšku, zředíme jí vývarem z masa a zeleniny a povaříme.
  3. Přidáme majoránku a prolisovaný česnek.
  4. Nakonec omáčku zjemníme smetanou.
  5. Omáčkou přeléváme porce masa.
  6. Podáváme s vařenými brambory.

Jehněčí na majoránce



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Jehněčí na majoránce

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Jehněčí maso uvaříme v osolené vodě s pokrájenou kořenovou zeleninou a celým pepřem.
  2. Mezitím z mouky a másla připravíme světlou jíšku, zředíme jí vývarem z masa a zeleniny a povaříme.
  3. Přidáme majoránku a prolisovaný česnek.
  4. Nakonec omáčku zjemníme smetanou.
  5. Omáčkou přeléváme porce masa.
  6. Podáváme s vařenými brambory.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.