Drbáky

Drbáky

Maso 2008 Poslední aktualizace: Nov 07, 2019 Vytvořeno: Nov 07, 2019
Drbáky
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Drbáky

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Vařené brambory nastrouháme na vál, osolíme, přidáme hrst krupice, zvlášť nastrouháme syrové brambory a vymačkáme z nich vodu.
  2. Pak je přidáme na vál.
  3. Žemle nakrájíme na kostičky, osmahneme na sádle a přidáme do těsta.
  4. Zbytky masa umeleme, okořeníme pepřem a majoránkou.
  5. Tvoříme kulaté knedlíky, které plníme masem.
  6. Vhodíme do vařící vody, vaříme 20 minut a podáváme s kyselým zelím.

Drbáky



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Drbáky

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Vařené brambory nastrouháme na vál, osolíme, přidáme hrst krupice, zvlášť nastrouháme syrové brambory a vymačkáme z nich vodu.
  2. Pak je přidáme na vál.
  3. Žemle nakrájíme na kostičky, osmahneme na sádle a přidáme do těsta.
  4. Zbytky masa umeleme, okořeníme pepřem a majoránkou.
  5. Tvoříme kulaté knedlíky, které plníme masem.
  6. Vhodíme do vařící vody, vaříme 20 minut a podáváme s kyselým zelím.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.