- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Dny jsou stále studenější a vhod přijdou horké nápoje, které potěší naše smysly a zároveň zahřejí. Jak si jednoduše uvařit domácí punč?
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Ve středním hrnci smícháme vodu a víno.
- Přivedeme k varu a přimícháme koření – badyán, hřebíček, skořici.
- Dále citronovou šťávu a kousky pomeranče.
- Chvíli za stálého míchání povaříme a stáhneme z plotny.
- Těsně před podáváním přilijeme rum, či pro nealkoholickou verzi rumové aroma.
- Možno podávat s dalším nakrájeným ovocem (jablko, hruška, rozinky…).
Vánoční punč
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Dny jsou stále studenější a vhod přijdou horké nápoje, které potěší naše smysly a zároveň zahřejí. Jak si jednoduše uvařit domácí punč?
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Ve středním hrnci smícháme vodu a víno.
- Přivedeme k varu a přimícháme koření – badyán, hřebíček, skořici.
- Dále citronovou šťávu a kousky pomeranče.
- Chvíli za stálého míchání povaříme a stáhneme z plotny.
- Těsně před podáváním přilijeme rum, či pro nealkoholickou verzi rumové aroma.
- Možno podávat s dalším nakrájeným ovocem (jablko, hruška, rozinky…).
Mohlo by se vám také líbit