Vánoční punč

Vánoční punč
  • Počet porcí: 0 Porce
  • Doba přípravy:
  • Vaření:
  • Kalorie: 0
  • Obtížnost: easy
Vytisknout

Dny jsou stále studenější a vhod přijdou horké nápoje, které potěší naše smysly a zároveň zahřejí. Jak si jednoduše uvařit domácí punč?

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Ve středním hrnci smícháme vodu a víno.
  2. Přivedeme k varu a přimícháme koření – badyán, hřebíček, skořici.
  3. Dále citronovou šťávu a kousky pomeranče.
  4. Chvíli za stálého míchání povaříme a stáhneme z plotny.
  5. Těsně před podáváním přilijeme rum, či pro nealkoholickou verzi rumové aroma.
  6. Možno podávat s dalším nakrájeným ovocem (jablko, hruška, rozinky…).

Mohlo by se vám také líbit

Přidejte svůj komentář