- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Pikantní kapr
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Kapra vykucháme, promyjeme, zbavíme kůže a rozdělíme na porce, které osolíme a poprášíme moukou.
- Z hořčice, oleje, pepře a citrónové šťávy připravíme pikantní směs a potřeme jí porce kapra.
- Ještě jednou porce lehce poprášíme moukou a na rozpáleném oleji opékáme na pénvi.
- Podáváme s bramborovým salátem.
Pikantní kapr
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Pikantní kapr
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Kapra vykucháme, promyjeme, zbavíme kůže a rozdělíme na porce, které osolíme a poprášíme moukou.
- Z hořčice, oleje, pepře a citrónové šťávy připravíme pikantní směs a potřeme jí porce kapra.
- Ještě jednou porce lehce poprášíme moukou a na rozpáleném oleji opékáme na pénvi.
- Podáváme s bramborovým salátem.
Mohlo by se vám také líbit