Pikantní kapr

Pikantní kapr

Ryby 918 Poslední aktualizace: Dec 23, 2019 Vytvořeno: Dec 23, 2019
Pikantní kapr
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Pikantní kapr

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Kapra vykucháme, promyjeme, zbavíme kůže a rozdělíme na porce, které osolíme a poprášíme moukou.
  2. Z hořčice, oleje, pepře a citrónové šťávy připravíme pikantní směs a potřeme jí porce kapra.
  3. Ještě jednou porce lehce poprášíme moukou a na rozpáleném oleji opékáme na pénvi.
  4. Podáváme s bramborovým salátem.

Pikantní kapr



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Pikantní kapr

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Kapra vykucháme, promyjeme, zbavíme kůže a rozdělíme na porce, které osolíme a poprášíme moukou.
  2. Z hořčice, oleje, pepře a citrónové šťávy připravíme pikantní směs a potřeme jí porce kapra.
  3. Ještě jednou porce lehce poprášíme moukou a na rozpáleném oleji opékáme na pénvi.
  4. Podáváme s bramborovým salátem.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.