Kapr na černo

Ryby 69 Poslední aktualizace: Dec 07, 2019 Vytvořeno: Dec 07, 2019
Kapr na černo
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Kapr na černo

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Do osolené vody dáme vařit celou půlku celeru, celou petržel, nadrobno nakrájenou mrkev, hrozinky, mandle, sušené švestky.
  2. Do menšího hrnečku dáme vařit pepř, nové koření, bobkový list, tymián a cibuli.
  3. Když je zelenina měkká, vyndáme celer a petržel a procedíme do hrnce se zeleninou vodu z koření.
  4. Přidáme naporcovanou rybu, vaříme 10 minut, přidáme větší hrst nastrouhaného perníku, lžíci sirupu a trochu octa. Podáváme s vánočkou.

Kapr na černo



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Kapr na černo

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Do osolené vody dáme vařit celou půlku celeru, celou petržel, nadrobno nakrájenou mrkev, hrozinky, mandle, sušené švestky.
  2. Do menšího hrnečku dáme vařit pepř, nové koření, bobkový list, tymián a cibuli.
  3. Když je zelenina měkká, vyndáme celer a petržel a procedíme do hrnce se zeleninou vodu z koření.
  4. Přidáme naporcovanou rybu, vaříme 10 minut, přidáme větší hrst nastrouhaného perníku, lžíci sirupu a trochu octa. Podáváme s vánočkou.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.