- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Kapr na černo
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Do osolené vody dáme vařit celou půlku celeru, celou petržel, nadrobno nakrájenou mrkev, hrozinky, mandle, sušené švestky.
- Do menšího hrnečku dáme vařit pepř, nové koření, bobkový list, tymián a cibuli.
- Když je zelenina měkká, vyndáme celer a petržel a procedíme do hrnce se zeleninou vodu z koření.
- Přidáme naporcovanou rybu, vaříme 10 minut, přidáme větší hrst nastrouhaného perníku, lžíci sirupu a trochu octa. Podáváme s vánočkou.
Kapr na černo
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Kapr na černo
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Do osolené vody dáme vařit celou půlku celeru, celou petržel, nadrobno nakrájenou mrkev, hrozinky, mandle, sušené švestky.
- Do menšího hrnečku dáme vařit pepř, nové koření, bobkový list, tymián a cibuli.
- Když je zelenina měkká, vyndáme celer a petržel a procedíme do hrnce se zeleninou vodu z koření.
- Přidáme naporcovanou rybu, vaříme 10 minut, přidáme větší hrst nastrouhaného perníku, lžíci sirupu a trochu octa. Podáváme s vánočkou.
Mohlo by se vám také líbit