Letní salát s lososem

Letní salát s lososem

Salát 66 Poslední aktualizace: Aug 21, 2020 Vytvořeno: Aug 21, 2020
Letní salát s lososem
  • Serves: 4 People
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Lehký bramborový salát s uzeným lososem je ideální jídlo v horkých letních dnech. Je snadno stravitelný a nenáročný na přípravu.
Je výborný jako lehká letní večeře, můžete si ho vzít s sebou do práce nebo na pic-nic. Určitě s ním uděláte dobrý dojem i na vaše hosty během oslav, protože vypadá lákavě a skvěle chutná.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupejte a uvařte v osolené vodě. Dejte pozor, aby nebyly rozvařené. Poté slijte vodu a nechte je chvíli vychladnout.
  2. Uvařené brambory nakrájejte a dejte do mísy.
  3. Nakrájejte na malé kousky uzeného lososa a pokapejte citronovou šťávou.
  4. Ochuťte brambory nasekanou petrželkou, přidejte trochu olivového oleje, soli, pepře a vše opatrně promíchejte.
  5. Nakonec přidejte nakrájeného lososa, olivy a cherry rajčátka.
  6. Ihned servírujte nebo uchovejte v lednici.

Letní salát s lososem



  • Serves: 4 People
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Lehký bramborový salát s uzeným lososem je ideální jídlo v horkých letních dnech. Je snadno stravitelný a nenáročný na přípravu.
Je výborný jako lehká letní večeře, můžete si ho vzít s sebou do práce nebo na pic-nic. Určitě s ním uděláte dobrý dojem i na vaše hosty během oslav, protože vypadá lákavě a skvěle chutná.

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupejte a uvařte v osolené vodě. Dejte pozor, aby nebyly rozvařené. Poté slijte vodu a nechte je chvíli vychladnout.
  2. Uvařené brambory nakrájejte a dejte do mísy.
  3. Nakrájejte na malé kousky uzeného lososa a pokapejte citronovou šťávou.
  4. Ochuťte brambory nasekanou petrželkou, přidejte trochu olivového oleje, soli, pepře a vše opatrně promíchejte.
  5. Nakonec přidejte nakrájeného lososa, olivy a cherry rajčátka.
  6. Ihned servírujte nebo uchovejte v lednici.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.