Kapr záporožský

Kapr záporožský

Ryby 717 Poslední aktualizace: Dec 23, 2019 Vytvořeno: Dec 23, 2019
Kapr záporožský
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Kapr záporožský

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Kapra očistíme, vykucháme, odřízneme hlavu, ploutve a ocas a naporcujeme.
  2. Jednotlivé porce osolíme a opepříme, dále je obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji po obou stranách.
  3. Mezitím pokrájíme kořenovou zeleninu, cibuli a okurku na kolečka a vše osmahneme na rozehřátém oleji.
  4. Do této směsi přidáme nakrájená, spařená a oloupaná rajčata, celý pepř, bobkový list a přisolíme.
  5. Vše zalijeme trochou horké vody a podusíme.
  6. Opečenou rybu přeložíme do kastrolu, zalijeme ji podušenou zeleninou a dusíme pod pokličkou na mírném ohni 10 minut.
  7. Necháme prochladnout a ozdobíme citronem a petrželkou.
  8. Podáváme s tmavým chlebem.

Kapr záporožský



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Kapr záporožský

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Kapra očistíme, vykucháme, odřízneme hlavu, ploutve a ocas a naporcujeme.
  2. Jednotlivé porce osolíme a opepříme, dále je obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji po obou stranách.
  3. Mezitím pokrájíme kořenovou zeleninu, cibuli a okurku na kolečka a vše osmahneme na rozehřátém oleji.
  4. Do této směsi přidáme nakrájená, spařená a oloupaná rajčata, celý pepř, bobkový list a přisolíme.
  5. Vše zalijeme trochou horké vody a podusíme.
  6. Opečenou rybu přeložíme do kastrolu, zalijeme ji podušenou zeleninou a dusíme pod pokličkou na mírném ohni 10 minut.
  7. Necháme prochladnout a ozdobíme citronem a petrželkou.
  8. Podáváme s tmavým chlebem.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.