Kapr po zbojnicku

Ryby 41 Poslední aktualizace: Dec 23, 2019 Vytvořeno: Dec 23, 2019
Kapr po zbojnicku
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Kapr po zbojnicku

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Porce kapra opečeme na oleji.
  2. Vyjmeme je z pánve, do níž přidáme máslo, šunku nakrájenou na kostičky a očištěné nadrobno nakrájené žampióny a směs opečeme.
  3. Pak jí zalijeme smetanou a vínem, převaříme a vložíme do ní zpět porce kapra.
  4. Přidáme rozetřený česnek a okořeníme solí a pepřem.
  5. Dusíme 10 minut pod pokličkou.
  6. Podáváme s bramborovou přílohou či rýží.

Kapr po zbojnicku



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Kapr po zbojnicku

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Porce kapra opečeme na oleji.
  2. Vyjmeme je z pánve, do níž přidáme máslo, šunku nakrájenou na kostičky a očištěné nadrobno nakrájené žampióny a směs opečeme.
  3. Pak jí zalijeme smetanou a vínem, převaříme a vložíme do ní zpět porce kapra.
  4. Přidáme rozetřený česnek a okořeníme solí a pepřem.
  5. Dusíme 10 minut pod pokličkou.
  6. Podáváme s bramborovou přílohou či rýží.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.