- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Kapr po zbojnicku
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Porce kapra opečeme na oleji.
- Vyjmeme je z pánve, do níž přidáme máslo, šunku nakrájenou na kostičky a očištěné nadrobno nakrájené žampióny a směs opečeme.
- Pak jí zalijeme smetanou a vínem, převaříme a vložíme do ní zpět porce kapra.
- Přidáme rozetřený česnek a okořeníme solí a pepřem.
- Dusíme 10 minut pod pokličkou.
- Podáváme s bramborovou přílohou či rýží.
Kapr po zbojnicku
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Kapr po zbojnicku
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Porce kapra opečeme na oleji.
- Vyjmeme je z pánve, do níž přidáme máslo, šunku nakrájenou na kostičky a očištěné nadrobno nakrájené žampióny a směs opečeme.
- Pak jí zalijeme smetanou a vínem, převaříme a vložíme do ní zpět porce kapra.
- Přidáme rozetřený česnek a okořeníme solí a pepřem.
- Dusíme 10 minut pod pokličkou.
- Podáváme s bramborovou přílohou či rýží.
Mohlo by se vám také líbit