- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Kapr po švýcarsku
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Porce kapra pokapeme citrónovou šťávou a necháme 20 minut odležet.
- Potom je osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a smočíme ve smetaně rozšlehané se žloutky a s nastrouhaným sýrem.
- Ihned vkládáme do rozehřátého oleje a po obou stranách opékáme dozlatova.
- Podáváme s vařenými brambory.
Kapr po švýcarsku
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Kapr po švýcarsku
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Porce kapra pokapeme citrónovou šťávou a necháme 20 minut odležet.
- Potom je osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a smočíme ve smetaně rozšlehané se žloutky a s nastrouhaným sýrem.
- Ihned vkládáme do rozehřátého oleje a po obou stranách opékáme dozlatova.
- Podáváme s vařenými brambory.
Mohlo by se vám také líbit