Kapr po švýcarsku

Ryby 24 Poslední aktualizace: Dec 23, 2019 Vytvořeno: Dec 23, 2019
Kapr po švýcarsku
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Kapr po švýcarsku

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Porce kapra pokapeme citrónovou šťávou a necháme 20 minut odležet.
  2. Potom je osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a smočíme ve smetaně rozšlehané se žloutky a s nastrouhaným sýrem.
  3. Ihned vkládáme do rozehřátého oleje a po obou stranách opékáme dozlatova.
  4. Podáváme s vařenými brambory.

Kapr po švýcarsku



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Kapr po švýcarsku

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Porce kapra pokapeme citrónovou šťávou a necháme 20 minut odležet.
  2. Potom je osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a smočíme ve smetaně rozšlehané se žloutky a s nastrouhaným sýrem.
  3. Ihned vkládáme do rozehřátého oleje a po obou stranách opékáme dozlatova.
  4. Podáváme s vařenými brambory.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.