- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Kapr po řecku
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Očištěné pokrájené žampióny a všechny ostatní přísady vaříme společně v kastrolu asi 20 minut.
- Po této době vložíme do vzniklé omáčky naporcovaného kapra.
- Přiklopíme pokličkou a mírně dusíme 15 minut.
- Necháme vychladnout a vložíme na 24 hodin do chladničky.
- Potom porce přelijeme zhoustlou omáčkou a posypeme petrželkou.
- Podáváme jako studený předkrm s bílým pečivem.
Kapr po řecku
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Kapr po řecku
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Očištěné pokrájené žampióny a všechny ostatní přísady vaříme společně v kastrolu asi 20 minut.
- Po této době vložíme do vzniklé omáčky naporcovaného kapra.
- Přiklopíme pokličkou a mírně dusíme 15 minut.
- Necháme vychladnout a vložíme na 24 hodin do chladničky.
- Potom porce přelijeme zhoustlou omáčkou a posypeme petrželkou.
- Podáváme jako studený předkrm s bílým pečivem.
Mohlo by se vám také líbit