Kapr po řecku

Ryby 39 Poslední aktualizace: Dec 23, 2019 Vytvořeno: Dec 23, 2019
Kapr po řecku
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Kapr po řecku

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné pokrájené žampióny a všechny ostatní přísady vaříme společně v kastrolu asi 20 minut.
  2. Po této době vložíme do vzniklé omáčky naporcovaného kapra.
  3. Přiklopíme pokličkou a mírně dusíme 15 minut.
  4. Necháme vychladnout a vložíme na 24 hodin do chladničky.
  5. Potom porce přelijeme zhoustlou omáčkou a posypeme petrželkou.
  6. Podáváme jako studený předkrm s bílým pečivem.

Kapr po řecku



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Kapr po řecku

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné pokrájené žampióny a všechny ostatní přísady vaříme společně v kastrolu asi 20 minut.
  2. Po této době vložíme do vzniklé omáčky naporcovaného kapra.
  3. Přiklopíme pokličkou a mírně dusíme 15 minut.
  4. Necháme vychladnout a vložíme na 24 hodin do chladničky.
  5. Potom porce přelijeme zhoustlou omáčkou a posypeme petrželkou.
  6. Podáváme jako studený předkrm s bílým pečivem.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.