Kapr po milánsku

Kapr po milánsku

Ryby 121 Poslední aktualizace: Dec 23, 2019 Vytvořeno: Dec 23, 2019
Kapr po milánsku
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Kapr po milánsku

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Porce kapra potřeme česnekem utřeným se solí a zvolna opékáme na másle po obou stranách 10 minut.
  2. Potom přidáme plátky spařených a oloupaných rajčat a rajčatový protlak.
  3. Pečeme v troubě 10 minut.
  4. Podáváme s vařenými brambory ozdobenými petrželkou.

Kapr po milánsku



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Kapr po milánsku

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Porce kapra potřeme česnekem utřeným se solí a zvolna opékáme na másle po obou stranách 10 minut.
  2. Potom přidáme plátky spařených a oloupaných rajčat a rajčatový protlak.
  3. Pečeme v troubě 10 minut.
  4. Podáváme s vařenými brambory ozdobenými petrželkou.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.