Kapr po francouzsku

Ryby 40 Poslední aktualizace: Dec 23, 2019 Vytvořeno: Dec 23, 2019
Kapr po francouzsku
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Kapr po francouzsku

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Kapra očistíme a vykucháme, osolíme a opepříme vně i uvnitř, položíme na zapékací mísu a pokryjeme plátky slaniny, kapra obložíme plátky másla.
  2. Vložíme do předehřáté trouby, po 10 minutách vyjmeme a přelijeme vínem.
  3. Touto šťávou kapra po 5 minutách přeléváme.
  4. Dopečeme 35 minut.
  5. Podáváme s vařenými bramborami.

Kapr po francouzsku



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Kapr po francouzsku

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Kapra očistíme a vykucháme, osolíme a opepříme vně i uvnitř, položíme na zapékací mísu a pokryjeme plátky slaniny, kapra obložíme plátky másla.
  2. Vložíme do předehřáté trouby, po 10 minutách vyjmeme a přelijeme vínem.
  3. Touto šťávou kapra po 5 minutách přeléváme.
  4. Dopečeme 35 minut.
  5. Podáváme s vařenými bramborami.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.