- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Kapr po francouzsku
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Kapra očistíme a vykucháme, osolíme a opepříme vně i uvnitř, položíme na zapékací mísu a pokryjeme plátky slaniny, kapra obložíme plátky másla.
- Vložíme do předehřáté trouby, po 10 minutách vyjmeme a přelijeme vínem.
- Touto šťávou kapra po 5 minutách přeléváme.
- Dopečeme 35 minut.
- Podáváme s vařenými bramborami.
Kapr po francouzsku
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Kapr po francouzsku
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Kapra očistíme a vykucháme, osolíme a opepříme vně i uvnitř, položíme na zapékací mísu a pokryjeme plátky slaniny, kapra obložíme plátky másla.
- Vložíme do předehřáté trouby, po 10 minutách vyjmeme a přelijeme vínem.
- Touto šťávou kapra po 5 minutách přeléváme.
- Dopečeme 35 minut.
- Podáváme s vařenými bramborami.
Mohlo by se vám také líbit