Kapr na žampiónech

Kapr na žampiónech

Ryby 994 Poslední aktualizace: Dec 23, 2019 Vytvořeno: Dec 23, 2019
Kapr na žampiónech
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Kapr na žampiónech

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Kapra nakrájíme na porce, osolíme a potřeme česnekem.
  2. Narovnáme na pekáč, zalijeme vodou a vínem aby byly zpola potopeny.
  3. Přidáme ještě koření a petržel a vaříme 10 minut.
  4. Potom porce vyjmeme na nahřátou mísu.
  5. Na másle osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme očištěné pokrájené žampiony a podusíme.
  6. Podušené žampiony zředíme vývarem z kapra a povaříme.
  7. Přidáme oloupaná, na kostky krájená rajčata a nakonec vmícháme do omáčky žloutek.
  8. Omáčku již jen prohřejeme a přelijeme přes kapra.
  9. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Kapr na žampiónech



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Kapr na žampiónech

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Kapra nakrájíme na porce, osolíme a potřeme česnekem.
  2. Narovnáme na pekáč, zalijeme vodou a vínem aby byly zpola potopeny.
  3. Přidáme ještě koření a petržel a vaříme 10 minut.
  4. Potom porce vyjmeme na nahřátou mísu.
  5. Na másle osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme očištěné pokrájené žampiony a podusíme.
  6. Podušené žampiony zředíme vývarem z kapra a povaříme.
  7. Přidáme oloupaná, na kostky krájená rajčata a nakonec vmícháme do omáčky žloutek.
  8. Omáčku již jen prohřejeme a přelijeme přes kapra.
  9. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.