Kapr na červeném víně

Kapr na červeném víně

Ryby 118 Poslední aktualizace: Dec 23, 2019 Vytvořeno: Dec 23, 2019
Kapr na červeném víně
  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný
Vytisknout

Kapr na červeném víně

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Čisté a osušené porce kapra pokapeme citrónem a necháme 10 minut odležet.
  2. Potom jednotlivé porce osolíme, poprášíme moukou a po obou stranách opečeme do měkka na rozehřátém oleji.
  3. Vyjmeme porce kapra a dáme drobně nakrájenou cibuli, po 2 minutách vmícháme kečup, víno a 4 lžíce vody a krátce povaříme.
  4. Získanou šťávou porce kapra polijeme.
  5. Podáváme s opékanými brambory.

Kapr na červeném víně



  • Serves: -
  • Prepare Time: -
  • doba přípravy: -
  • počet kalorií: -
  • Obtížnost: Snadný

Kapr na červeném víně

Suroviny

Postup přípravy receptu

  1. Čisté a osušené porce kapra pokapeme citrónem a necháme 10 minut odležet.
  2. Potom jednotlivé porce osolíme, poprášíme moukou a po obou stranách opečeme do měkka na rozehřátém oleji.
  3. Vyjmeme porce kapra a dáme drobně nakrájenou cibuli, po 2 minutách vmícháme kečup, víno a 4 lžíce vody a krátce povaříme.
  4. Získanou šťávou porce kapra polijeme.
  5. Podáváme s opékanými brambory.

Mohlo by se vám také líbit

Newsletter

Přihlašte se k odběru novinek o nových receptech.