- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Vytisknout
Kapr na červeném víně
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Čisté a osušené porce kapra pokapeme citrónem a necháme 10 minut odležet.
- Potom jednotlivé porce osolíme, poprášíme moukou a po obou stranách opečeme do měkka na rozehřátém oleji.
- Vyjmeme porce kapra a dáme drobně nakrájenou cibuli, po 2 minutách vmícháme kečup, víno a 4 lžíce vody a krátce povaříme.
- Získanou šťávou porce kapra polijeme.
- Podáváme s opékanými brambory.
Kapr na červeném víně
- Serves: -
- Prepare Time: -
- doba přípravy: -
- počet kalorií: -
- Obtížnost:
Snadný
Kapr na červeném víně
Suroviny
Postup přípravy receptu
- Čisté a osušené porce kapra pokapeme citrónem a necháme 10 minut odležet.
- Potom jednotlivé porce osolíme, poprášíme moukou a po obou stranách opečeme do měkka na rozehřátém oleji.
- Vyjmeme porce kapra a dáme drobně nakrájenou cibuli, po 2 minutách vmícháme kečup, víno a 4 lžíce vody a krátce povaříme.
- Získanou šťávou porce kapra polijeme.
- Podáváme s opékanými brambory.
Mohlo by se vám také líbit